InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Adventi vásárok Budapesten

Mindenki örömére – a megfelelő óvintézkedések mellett – újra kigyúlnak az ünnepi fények az adventi ünnepek idejére.

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárt rendeznek Budapestet a Vörösmarty téren. Idén újra élőben nyitja meg kapuit a város egyik legszebb helyszínén, a belváros szívében, a Vörösmarty téren a karácsonyi vásár. Idén családi menüvel, sok izgalmas meglepetés rendezvénnyel és természetesen a járványhelyzeben a biztonságot szem előtt tartó intézkedésekkel érkezik a város legkedveltebb karácsonyi vására.

Budapest legszebb helyszínén várja a látogatókat az AdventBazilika rendezvénysorozat. 2021. november 19-től a Szent István téren hagyományos karácsonyi vásárt rendeznek. Az új év első napjáig várják az érdeklődőket, akik szeretnék igazi karácsonyi hangulattal megtölteni szívüket, visszarepülni az időben és úgy készülni az ünnepre, mint amikor kisgyerekek voltak. A család minden tagja garantáltan megtalálja a számtalan programlehetőség közül, így a bazilikához való kilátogatás egy egész napos családi programmá válhat.

November 26-tól egy hónapon át színes programokkal, koncertekkel, kézműves vásárral és izgalmas gasztroélményekkel várja AdventÓbuda az érdeklődőket. Korcsolyázásra két helyszínen, a Fő téren és a Békásmegyeri piac közösségi terén lesz lehetőség: ingyenes jégpályával várják a szórakozni vágyókat a hét minden napján.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék! Játék! Játék!

InfoPont

Izzófejű robot, fanatikus nagymama és céklapüré  Animációs és rövidfilm szemle az Urániában

Glück Viktória

Hazai képzőművész installációja ékesíti a Budapest Parkot

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben