InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

A helyesírás ma már nem trendi – vagy mégis?

Mosolygó-Marján Erzsébettel, a Helyesen magyarul tulajdonosával beszélgettünk:

A betűk szeretete már kisiskolás korom óta bennem él. Olvasni is imádtam, de az akkor még hagyományos, borítékban kapott levelektől az újságokig mindenhol kijavítottam a helyesírási, gépelési vagy értelmezésbeli hibákat. Ez a „mániám” azóta is végigkísér mind a munkám, mind a tanulmányaim során. Ügyvitel szakos tanárként és kommunikációs szakemberként is hasznát veszem ennek a tudásomnak.

Több mint tíz éve foglalkozom mindenféle írott anyag korrektúrázásával, nyelvi gondozásával és szerkesztésével. Elmondhatom, hogy a hobbim a munkám, ezért nagyon szerencsésnek érzem magam, és hálás vagyok a megrendelőinknek a bizalmukért és szeretetükért, a továbbajánlásokért.

Honnan jött a vállalkozás ötlete?

Egy kérdőíves felmérés alapján a válaszadók 88%-a egyáltalán nem, vagy nem szívesen vásárolna meg olyan terméket vagy szolgáltatást, amelynek ismertetőjében vagy reklámjában helyesírási hiba van. Úgy gondolták, ha a nyelvhelyesség terén nem igényesek az eladók, akkor elképzelhető, hogy a termékeik, esetleg az ügyfélszolgálatuk is hasonló lehet.

Innen jött az ötlet, hogy segítsük a cégeket szolgáltatásainkkal. A Helyesen magyarul segít megteremteni és megtartani a vevők bizalmát, hiszen mindenféle szöveget kijavítunk. Így már biztos, hogy nemcsak az eladni kívánt termék vagy szolgáltatás lesz tökéletes, de a vásárlók felé mutatott kép is.

Milyen szolgáltatásokat kínálnak?

A Helyesen magyarul csapatához tartozó szakemberek több mint tíz éve járulnak hozzá, hogy az írók lenyűgözzék olvasóikat, akik le sem akarják majd tenni a könyveiket, amíg az első betűtől az utolsóig el nem olvasták. Ezenkívül cégeknek, vállalkozásoknak is segítünk. Az írások, amelyek róluk, termékeikről vagy szolgáltatásaikról szólnak, az első kapcsolat és ezáltal az első benyomás köztük és leendő vásárlóik között – éppen ezért támogatjuk őket a bizalomépítés első és talán legfontosabb lépéseinél.

Kikből áll a Helyesen magyarul csapata?

Mindenkinek megvan a saját területe, amiben profi. Csiki Ingrid és jómagam a könyvek kerek egésszé alakításában és a helyes nyelvi megfogalmazásban segítünk. Szabó Zoltán gyönyörű könyv formátumot ad a kéziratnak, Németh Balázs olyan borítókat készít, hogy a vásárló biztosan nem hagyja ott a könyvet a polcon, Moldván Katalin csodálatos honlapokat készít, valamint az eladás automatizálásában segít. Koch Mária a marketingfolyamatokon kalauzolja végig az írót, Mayerné Répási Adrienn pedig recenziót ír, illetve segít a szerzőknek kapcsolatba lépni a könyves bloggerekkel.

Az én könyvem csapatával karöltve az íróknak is teljes körű szolgáltatást nyújtunk a minőségi magánkönyvkiadáshoz: a könyv gondolatának megszületésétől az eladásig segítjük a szerzőket, hogy gondolataik ne maradjanak az íróasztal fiókjában vagy a számítógépük adathordozóján.

Mosolygó-Marján Erzsébet
a Helyesen magyarul tulajdonosa

www.helyesenmagyarul.hu
Facebook/korrektura.szerkesztes
Instagram@helyesen_magyarul
Linkedin/nyelviellenorzes


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Újabb arany a Lounge Groupnak

Bala

A marketingszakmán nem fogott ki a járványhelyzet

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben