Gasztro
7 világsztár elárulta, mi a kedvenc étele
  • 2021. április 21.

Bár talán azt gondolnád, a hírességek luxusfogásokról álmodoznak, a legtöbbjük pont azokat az ételeket imádja legjobban,
amit te is bármikor ehetsz.

JENNIFER LOPEZ

J. Lo kedvenc étele állítólag a sült csirke és a pizza, azonban az 51 éves énekesnő ma már nagyon odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, valamint egy nap összesen
kb. 1400 kalóriát visz be a szervezetébe. Szóval a kedvenceit valószínűleg már nagyon régen nem kóstolta…

KATY PERRY

Az énekesnő teljesen odavan a gombákért! Nem (csak) azért, mert egészségesek, hanem mert szerinte isteni finomak is. A szarvasgombának például sosem tud ellenállni. De imádja még barbeque-s csirkemellet, a csirkesalátát és a marhaburgert is.

BEYONCÉ

A popdíva legnagyobb kedvence a pizza. „Vasárnaponként mindig meglepem magam egy csaló-menüvel, és ilyenkor azt eszem, amit csak akarok. Ez általában pizza.” De emellett imádja a csípős szószokat és a sült csirkét is.

JUSTIN TIMBERLAKE

Az énekes elárulta, hogy nagyon szereti az áfonyás palacsintát és a gabonaféléket, valamit a brownie-t, de a kedvenc étele a homáros tészta Pecorino sajttal, amit Olaszországban evett. Igazi ínyenc!

BLAKE LIVELY

A gyönyörű színésznő imádja az olvadt sajtot, a tojást, és a majonézt, de a legnehezebben a csoki szuflénak tud ellenállni. Ezeken kívül odavan szinte mindent sütiért, a forrócsokoládéért és a szarvasgombás-paprikás zseléért is,

RIHANNA

Az énekesnő kedvence a curry-s csirke, de a tésztákat is olyannyira imádja, hogy akár egyszerre háromfélét is rendel belőle. Emellett az édességekért is odavan, a sajttortának és a csoki fagyinak például sosem tud ellenállni.

JENNIFER LAWRENCE

Talán nem is gondolnád, de a színésznő állítólag imád enni, és rengeteg kedvenc étele van. Él-hal a pizzáért, a sültkrumpliért, a kekszekért és a fagylaltokért is.


Olvass bele a magazinunkba is: