InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalomSzórakozó

5 szuper program nőnapra – csak válassz egyet!

 

Tudtad?

A nemzetközi nőnap egy igazi szimbólum, amit 2018-ban talán még inkább érdemes megünnepelni, hiszen a #metoo emlékeztet arra a munkásmozgalmi, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos küzdelemre, amit 1857-ben New Yorkban a negyvenezer textilipari munkásnő képviselt a sztrájkjuk során. Persze akkor még nem ez volt téma, sokkal inkább a munkaidő csökkentése és a béregyenlőség volt a cél, de valahol ma is folyamatosan küzdenek a nők – szóljon ez a nap az őket érő erőszak, szexuális zaklatás és megkülönböztetés leküzdéséről!

Ha idén szeretnél izgalmas programokkal ünnepelni, nincs más dolgod, mint végignézni a programajánlónkat; hidd el, biztos találsz magadnak egy szuper elfoglaltságot, amit a párod-családod-barátnőid is élvezni fognak!

 

1.Projekt #27 – Antik és Vintage Bútorraktár Vol. VI. (Projekt Showroom)

“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés” mottóval rendezi meg bútorvásárát minden év márciusában az antik és vintage bútor pop-up bolt, ahol többféle stílusban és árkategóriában válogathattok a temérdek kis – és nagy bútor, valamint a tengernyi otthoni kiegészítő között! A kínálatot az eklektika, azaz a stílusok keveredése határozza meg, a városi nomádok, a minimalisták, a romantikusok, az utazók és az aktuális trendeket követők ugyanúgy megtalálják a nekik tetsző darabot. Lesznek asztalok minden méretben – étkező, lerakó és fésülködő is, székek, komódok, sideboardok, fotelek, könyves-, ruhás- és éjjeliszekrények, lámpák, szőnyegek, tálalók és számtalan gyönyörű kiegészítő tárgy, amivel könnyen és komolyabb anyagi beruházás nélkül feldobhatjátok az otthoni vagy akár munkahelyi környezetetek. Nőnapra ideális és iszonyúan szórakoztató elfoglaltság!
Idén megtalálhatóak lesznek a boltban a dán és a magyar 70-es évek modernizmusának szép és megfizethető darabjai is, sőt l
esznek felújított és jobb sorsra váró darabok is, úgyhogy biztos találsz magadnak egy árban és stílusban is passzoló darabot!

Részletek: https://www.facebook.com/events/1985870154996599/?event_time_id=1985870158329932

 

2.ÍGY SZERETTEK ŐK – ADY ENDRE (Átrium)

Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal. A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők művek és könyvek mögötti szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A sorozat ötletgazdája Réczei Tamás rendező, aki a Szegedi Tudományegyetem bölcsészhallgatóinak kutatásai alapján készítette el az egyes előadások szövegkönyvét. A hatodik, nőnapi rész Ady Endre, Brüll Adél és Diósy Ödön szerelmi háromszögét dolgozza fel, Kőszegi Ákos, Herczeg Adrienn és Szatory Dávid szereplésével. Szerelem és irodalom? Igazi nőnapi program!

Részletek: https://www.facebook.com/events/1959690517380014/

 

3.Nőnapi borkóstoló csak borásznőkkel (SOFITEL Budapest)

Ez a program magáért beszél! A Sofitel Budapest Chain Bridge és a Borsmenta Magazin bemutatja:
CHERCHEZ LA FEMME, avagy GYENGÉBB? NEM!
Nőnapi borkóstoló Magyarország népszerű borásznőinek részvételével: 28 pincészet, 80 bor, 10 pálinka
Ilyen még nem volt! Magyarország borásznői összejönnek, hogy együtt ünnepeljék a nőnapot a borszerető közönséggel. A borkóstolók terepe általában a férfiaké, ezen a napon azonban megkülönböztetett szeretettel várják a hölgyvendégeket, mikor máskor, mint nőnapon?

Részletek: https://www.facebook.com/events/2057761364470288/

 

4.SOUL History – Zenés Talk Show különkiadás (Akvárium)

Zenés programmal lepnéd meg magad vagy a párod nőnapon? Akkor irány az Akvárium Volt lokálja, mert március 8-án megrendezésre kerül Rota Francesco (94.2 Trend FM szerkesztő/műsorvezető) közkedvelt SOUL Historycímű tematikus, zenetörténeti rádióműsorának különkiadása, a Zenés Talk Show az Akvárium Klub VOLT Lokáljában!

A 99 epizódos, 2 évadot maga mögött tudó SOUL History kilép kereteiből és ültetett közönség előtt, meghitt közelségben mutatja be 5 előadáson át a hazai dallamokra épülő könnyűzene Alapkőlefektetőinek életútját jelenlétükben, eredeti bakelitlemezek, ritkaság felvételek leforgatásával, korabeli pillanatok vetítésével, zenekari ereklyék társaságában, akusztikus zenei aláfestéssel.

Részletek: http://akvariumklub.hu/programok/2018-03-08/soul-history-zenes-talk-show-kulonkiadas

 

5.Ingyenes nőnapi stílustanácsadás a Victoria Zotti Showroomban!

Ez a nap a Nőkről szól! Divattal kapcsolatos programot keresel napközben? Akkor megtaláltad!

A Victoria Zotti Showroom egésznapos ingyenes stílustanácsadással vár Téged – hogy ki lesz a segítségedre? A Style Institute by Lakatos Márk stylistja! Tudd meg, milyen színek és fazonok állnak jól neked, és újíts egy kicsit a gardróbodon is! Ami még jobb: a kijelölt termékekhez 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Részletek: https://www.facebook.com/events/2213339765559822/

Programot keresel a hétre? Koncert, mozi, gasztro, sör-bor, vásárhangulat – lapozd át az online heti programajánlónkat!>>

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

InfoPont Magazin – 2022. április

Glück Viktória

InfoPont Magazin – 2020 December

Bala

Készíts Te is Michelin-csillagos fogásokat! Megmutatunk hozzá 6 receptet

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben