InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóKiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2022. április

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

NEM ÁPRILISI TRÉFA
Elöljáróban annyit mondanék, hogy április a kedvenc hónapom. Tekintve, hogy áprilisban születtem, vagyis tavaszi lány vagyok. A legjobb dolgok (enyhe túlzással) bizonyíthatóan bizonyíthatóan ilyenkor történnek. A természet nem csak, hogy ébredezni kezd, hanem már ezerrel él. Virágoznak a cseresznyefák, a tulipánok, a jácintok, és a többi, számtalan színben pompázó tavaszi virág. A madarak olyan hangos csiviteléssel köszöntik a reggeleket, hogy ha még aludni szeretnénk, akkor a takarót kétszer annyira kell a fejünkre húzni. Szikrázó napsütés, kék ég, zöldellő természet. A tavaszt áprilisi magazinunkban is fülön csípheted, a legjobb programokkal, szórakozási lehetőségekkel érkezünk, izgalmas ajánlókkal és hasznos tippekkel fűszerezve azt. És ez nem április tréfa.

IT’S NOT AN APRIL JOKE
April is my favorite month. I was born in April, I’m a spring girl. The best things happen then. Cherry trees, tulips, hyacinths, and other spring flowers in countless colors bloom. The birds greet the mornings with a loud chirp. Sparkling sunshine, blue sky, lush nature. You can also catch a glimpse of spring in our April magazine, with the best programs, entertainment, exciting testimonials and helpful tips. And it’s not an April joke.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Szeptemberi magazin

InfoPont

InfoPont Magazin – 2022. január | Különszám

Glück Viktória

InfoPont Magazin – 2022. február

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben