InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontSzórakozó

10+1 kép, amely megmutatja, mi történik valójában a Disney kulisszái mögött

Gondolkodtál már azon, mi történik a Disney-filmek kulisszái mögött? Andhika Muksin vidám illusztrációi a Disney-filmekből bemutatják a híres jelenetek kulisszatitkait és azt, hogy „valójában” hogyan készültek.

„Disney-rajongóként gyermekkorom óta imádom a rajzfilmeket, de ahogy öregszem, kezdem új megvilágításban látni ezeket a gyermekkori ikonokat; másképp látjuk a dolgokat, mint amikor gyerekek voltunk. Alapvetően így állok elő az ötleteimmel, és ezeket a gyermekkori ikonokat inkább „felnőtt” perspektívába viszem, komikus módon. ” – mondta Andhika Muksin.

Nézd meg Andhika képeit galériánkban:

Van, hogy 2 órába telt, de olyan is akadt, hogy 2 napig tartott egy kép elkészítése. „Disney majom vagyok. Az egyik olyan dolog gyerekkoromból, amelyet soha nem nőttem ki. A Disney World mindig része az éves utazási útvonalamnak” – osztotta meg, amikor arról kérdezték, miért a Disney-től meríti legtöbb ötletét.

– Amit művészként megtanultam az elmúlt 15 évben, az az, hogy a művészi „stílusod” megtalálásához szükséges út ugyanolyan fontos, mint az, hogy mindezt elengedjem a kísérletezés kedvéért. Néha mindannyiunknak csak művészien kell felfogni a dolgokat – tette hozzá Andhika.

További képekInstagram | Facebook

Andhika Muksin, BoredPanda – InfoPont Magazin

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Két évig dolgozott jelmezén a magyar mandalóri

Glück Viktória

5 ok, amiért érdemes nézned a Titkos Inváziót, még akkor is, ha nem vagy Marvel rajongó

Glück Viktória

Így nézne ki 10 népszerű rajzfilmfigura a való életben

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben