InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalomTrend

WAMP – Indulhat a nyár!

2017. június 11. 11.00-19.00, Erzsébet tér

A belépés ingyenes

Végre indul a nyári szezon a WAMP-on, júniusban pedig kétszer is találkozhattok a kedvenc tervezőitekkel. Június 11-én és 18-án is várunk titeket az Erzsébet téren, a város legnépszerűbb sétányán, ahol igazi strand hangulatban élvezhetitek a napütést akár a medence partján lábat lógatva vagy a füvön barátokkal piknikezve. A nyári élmény összes kellékét megtalálhatjátok a WAMP-on legyen az egy könnyű nyári ruha vagy egy különleges kiegészítő.

A június 11-i WAMP-on debütál az ezsubegz márka kisszériás hátizsákokkal és gymbagekkel. A táskák egyedisége a minimalista és feltűnőbb elemek egyensúlyában rejlik, a visszafogottabb pasztellszíneket mindig kiegészíti egy-egy markánsabb díszítőelem vagy merészebb anyagpárosítás. A táskák a laza hétköznapi szettektől kezdve az egészen elegáns darabokhoz is jól illenek, fesztiválokra, városnézéshez vagy különlegesebb alkalmakra is tökéletes kiegészítők.

A nyári ruhatár frissítésére is több ruhatervező öltözékei közül válogathattok. A Wildpastel nyári kollekciójában az erősebb sárgák, narancsok találkoznak a könnyed anyagokkal, az öltözékeket a légiesség és a letisztultság jellemzi egy kis játékossággal fűszerezve. A ruhák kellemes, fesztelen érzést, ugyanakkor igényes és csinos megjelenést kínálnak.

Győri Eszter és Varga Gyöngyi közös márkája, a NISE Design ékszerei minden nyári öltözéket feldobnak élénk színeikkel és anyagaikkal. A fülbevalók és nyakláncok az ezüst, a műgyanta és a fa párosításából jönnek létre geometrikus és organikus formák párosításával. A geometrikus elemeket az art deco, illetve az art nouveau vonalvezetése, az organikus vonalat pedig a víz és a szárazföld kapcsolata ihlette. A különleges ékszerek szinte minden alkalomhoz jól illenek, a hétköznapi és az ünnepi viselethez is jól passzolnak.

A júniusi WAMP-okon ezúttal egy izgalmas kutatásban is részt tudtok venni. Góg Angélát már sokan ismerhetik az Emlékek cukrászdája projekt kapcsán, amelyben több száz személyes történetből alkotta meg azt a süteménysort, melynek kóstolásakor visszaidéződnek gyermekkorunk meghatározó emlékei. Aktuális kutatásának középpontjában a vasárnapi ebéd áll, amelyhez mindkét júniusi WAMP-on gyűjti a történeteket, így bárki elmesélheti, hogy milyen érzés volt osztozkodni a legjobb falatokon vagy hogy milyen családi történetek hangzottak el a leveses tál fölött.

A nyári hőségben jól esik egy könnyű édesség. Ezúttal a Say Cheese standjánál lesz lehetőségetek valami igazán finomat kóstolni, ahol isteni sajttortákból válogathattok a gyümölcsös verziótól kezdve az Oreos, Nutellás vagy cukormentes változatokig. A Say Cheese nem a hagyományos torta alapú sajttortákkal dolgozik, hanem kisebb befőttesüvegekbe rétegzik a süteményt, így az könnyen szállítható, tárolható, már ha valaki kibírja, hogy hazáig ne egye meg.

Várunk titeket június 11-én, az Erzsébet téren!

További információ:

Weblap: http://wamp.hu/hu

Facebook: https://www.facebook.com/wampdesignvasar/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1817918768524268/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

WAMP – Tavaszi megújulás

Bala

WAMP Design vásár / Design Hét Budapest 2017

Zalai Mariann

Májusban duplázik a WAMP/Design szabadon

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben