InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

WAMP – Design szabadon

Május 19-én az Erzsébet téren ismét találkozhattok kedvenc hazai tervezőitekkel és ezúttal több külföldi designer márkáját is megismerhetitek. Május a divatrajongók egyik kedvenc hónapja, hisz ebben az időszakban kiválóan lehet kombinálni a könnyed tavaszi darabokat a hűvösebb időben alkalmas melegebb öltözékkel. A réteges öltözködésbe rengeteg fantáziát vihetünk, a WAMP-on pedig maguk a tervezők is szívesen segítenek abban, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz és az időszakhoz leginkább passzoló darabokat.

A Balllon Showroom, amely hét iparművész és divattervező otthona, tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből. A csoport tagjai között van több évtizedes iparművészi múltra visszatekintő tervező és a nemzetközi szakmai fórumokon díjazott alkotó is, akik mindezek mellett a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola tanárai is. A Balllon tervezői tetőtől talpig felöltöztetnek, kínálatukban megtaláljátok Karattur Katalin gyönyörű bőrtáskáit, Czok Ildi színes fonalékszereit, Marosi Kriszta mintás ruháit és táskáit vagy Illés Kati extravagáns bőrcipőit.

A Rulied by casa d’oro bemuatja legújabb ékszerkollekcióját a GENERATION-t, melyet a generáció-elmélet ihlette, legfőképpen az X Y és Z generáció különbözőségei. A generáció-elmélet arra hívja fel a figyelmet, hogy az informatikai forradalomnak köszönhetően az egy időben egymás mellett élő generációk nagyon különböző életstílust és kommunikációs világot mutatnak. Minden darab 925 ezrelék finomságú, sterling ezüst készül különböző felületkezeléssel ellátva. Rozé-, vagy sárga aranyozással, fekete és fehér ródiumozással, vagy antikolt változatban is elérhetőek a termékek.

A Zwana ékszerek izgalmas kiegészítői lehetnek a tavaszi viseletünknek. Kalácska Zsana bőrből készült ékszereit a természetben található geometrikus formák és az organikus testekben rejtőző szabályosság inspirálta. A modul szerkezetű ékszerek és kiegészítők geometrikus alakzatokból épülnek fel lineáris vagy terülő struktúrát alkotva. Az új POLYGON fülbevalókollekció minden egyes darabja kézzel festett, így még az egy párba tartozó fülbevalók sem teljesen egyformák.

Ezúttal több külföldi tervező is várja a WAMP látogatóit az Erzsébet téren. Az Alush Izraelből érkezik, a Jeruzsálemben működő márka különleges hajtási technikával készített magas minőségű bőrtáskákkal, hátizsákokkal és bőrkiegészítőkkel készül a budapesti bemutatkozásra. Az osztrák Wholly Wear izgalmas hátkivágásokkal díszített sportos pólókkal és pólóruhákkal valamint férfi pulcsikkal várja a hazai közönséget, a szerb Tamarita pedig a feltűnőbb, nőies darabok kedvelőinek lehet egy új kedvence. A Fruit Bijoux a lengyel Simon Ciechorski dizájner 2002 óta működő ékszermárkája. Kollekcióira jellemző a letisztultság, a geometrikus formák valamint a nemesfém és a szintetikus anyagok ötvözése. Slágerterméke a cserélhető fejes gyűrű, amely rengetegféle színben kapható, és mindig az éppen aktuális öltözékünknek megfelelően variálható, most végre Budapesten is kapható lesz.

A Hónap tervezője májusban az Inventino.

Az Inventino ékszerek tervezője, Jakócs Zsanett 2015 óta dolgozik egyedi kollekcióin, melyekből évente két nagyobb szériát mutat be. A divatos kiegészítőket olyan nők figyelmébe ajánlja, akik szeretik a kifinomult eleganciát, nem félnek látványosan és ízlésesen öltözködni, valamint bátran felvállalják egyéniségüket. Az új „The Bloom” kollekciót, amely a finom nőiesség jegyében született, a tavaszi virágzás és a megújulás inspirálta. Az új ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői.

A rendezvény gyerek-és kutyabarát!

Találkozzunk májusban is az Erzsébet téren!

További információ: www.wamp.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Divat kontra fenntarthatóság- 1:1

Zalai Mariann

Programturizmus – Március

Bala

TavaszVáró Vásár a Cocco e Cannellában!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben