InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Védelem virágesszenciák – a Deva virágterápiában

Amikor sebezhetőnek érezzük magunkat, amikor úgy érezzük, hogy védelemre van szükségünk, amikor mások túlzott befolyással vannak ránk, amikor nem tudunk önmagunk lenni, amikor a világ történései megzavarnak és szorongással töltenek el, amikor könnyen átvesszük mások negatív érzelmeit…akkor van a legnagyobb szükségünk az alábbi virágokra.

Csombormenta – (Mentha pulegium)
Védekezés, világos elme. Azoknak, akiket megzavartak mások negatív gondolatai. A mások gondolatai által könnyen befolyásolható egyéneknek.

Fehér cickafark – (Achillea millefolium)
Védekezés, integráció. Azoknak, akik sérülékenynek érzik magukat a környezet rossz (vagy rossznak érzett) hatásaival szemben. A környezeti szennyeződésre és ártalmakra való extrém érzékenység ellen (radioaktivitás, elektromos vagy elektromágneses mező, zajártalom). Ezt az esszenciát azoknak ajánljuk, akik hivatásukból fakadóan mások problémáival és szenvedéseivel szembesülnek vagy ki vannak nyílva ezek felé.

Háromszínű árvácska – (Viola tricolor)
Belső erő, ellenállás. Azoknak, akik gyengének, erőtlennek érzik magukat, és visszatérő fertőző betegségben szenvednek. Megerősíti és védi a szervezetet.

Lóhere – (Trifolium pratense)
Tisztánlátás, nyugalom. Nyugalmat és „összeszedettséget” biztosít tömegmozgalmak idején és a kollektív, destabilizáló tudatállapotok esetén. Krízis-helyzetben (természeti csapások, konfliktusok, szerencsétlenségek) segít megőrizni hidegvérünket. Lehetővé teszi lelki egyensúlyunk megtartását.

Rózsaszín cickafark – (Achillea millefolium)
Védekezés, integráció. A mások érzelmeivel könnyen azonosuló, érzékeny egyéneknek. Érzelmi téren megerősíti azokat, akiket közvetlen környezetük destabilizál, és akik könnyen hagyják magukat befolyásolni.

Sárga cickafark – (Achillea filipendulina)
Nyitottság, védekezés. A külvilágtól önvédelemből elzárkózó, túlérzékeny és sebezhető egyéneknek. Segíti a személyiség kibontakozását az aktív közösségi életben az egyéniség és az érzékenység megóvása mellett.

Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.
Ha szeretnél többet tudni a virágterápiáról vagy szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online alapozó és haladó felhasználói tanfolyamokon tanulni.
A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen!
www.bachviragterapeuta5.webnode.hu

Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
bachviragterapeuta5.webnode.hu/online-tanfolyamok
bachviragterapeuta@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
bachviragterapeuta5.webnode.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A stressz 6+1 jele

Glück Viktória

Legyél jelen! Legyél a mostban!

Glück Viktória

Ha jön a baba!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben