InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Ünnepelt a Kumánia

Hetedik születésnapját ünnepelte a kisújszállási Kumánia, 2012. májusában nyitotta meg kapuit az öt beltéri és két kültéri medencével rendelkező turisztikai komplexum. A születésnapi rendezvényen Kecze István, Kisújszállás polgármestere újabb fejlesztésekről számolt be: heteken belül 16 lakókocsi állással bővül a kemping és tervek szerint őszre elkészül az új kültéri gyógymedence is. A távlati elképzelések között újabb tíz faház építése, a jelenleg 30 szobás hotel bővítése és egy kültéri élménymedence kialakítása is szerepel. Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője büszkén mutatta meg a rendezvény alkalmából megtartott sajtótájékoztatón azt a védjegytáblát, melyet nemrég a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselőjétől vehetett át a Hotel Kumánia***superior nevében. Az igazgató hangsúlyozta, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj egy olyan visszaigazolás a vendégek felé, amely azt bizonyítja, hogy Kisújszálláson is minőségi szolgáltatásokkal találkozhatnak. A díj elnyerése nem csak elismerést jelent, hanem újabb kihívásokat is. Az ügyvezető igazgató szerint a hozzájuk érkező vendégekre a jövőben is kiemelt figyelmet kívánnak fordítani és a további fejlesztésekkel szeretnék a minőségi turizmust szolgálni.

A sajtó képviselői előtt ismertették a Hotel Kumánia májusban induló törzsvendég programját, mellyel a visszatérő vendégek lojalitását kívánják tovább erősíteni. A születésnapon kulturális és sportprogramokkal, helyi kézműves termékek vásárával, egészségügyi tanácsadással, és tematikus szauna programokkal kedveskedtek az ünneplő vendégeknek.

Info: http://www.kumania.hu/index.php

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A hét legkötetlenebb eventje: Botellón – Disco Santo!

InfoPont

A harmónia és az egyszerűség fesztiválja: SimpliCity 2018

InfoPont

A hét koncertje: Honeybeast a Budapest Parkban!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben