InfoPont Ajánló Magazin
BalatonInfoPontKiemelt tartalomTrend

Te is kutyabarát, mi is kutyabarát!

November 9-én ötödik alkalommal rendezte meg az Év Kutyabarát Helye díjátadót a Kutyabarát. A díjért különböző kategóriákban folyt a verseny mint például: étterem (Budapest / vidék), kávézó (Budapest / vidék), romkocsma, munkahely, bolt.  A program célja, hogy azok a vállalkozások, helyek, akik felismerték a kutyával való időtöltés fontosságát és a kutya családtagként, barát, társként való szerepét előtérbe kerülhessenek kutyabarátságukon keresztül. Így cserébe most mintegy 3 millió embert szólíthatnak meg. A díjátadó háziasszonya Barabás Évi kihangsúlyozta, hogy

„2018-ban rekordszámú nevezés, 135 kutyabarát szolgáltatás vett részt a kampányban, a 11 kategóriában összesen 40 díj került kiosztásra, a szavazatok száma pedig meghaladta a 27.000-et.”

Idén bővült az együttműködők száma velünk, az InfoPont Magazinnal is.  Az Év Kutyabarát Helyének Vidéki Étterem kategóriájában adtunk át különdíjat. A siófoki Vadásztanya Bisztró és Borozót jutalmaztuk. Külön öröm ez számunkra, mert magazinunkkal a Balaton régióban szezonálisan jelen vagyunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy támogathattuk a társadalmi ügyként is felfogható országos Év Kutyabarát Helye projektet, mert mi is fontosnak találjuk a kedvenceinkkel való időtöltést, legyen az bárhol és bármikor:

az InfoPont Magazin csapata

Fotók: Kutyabarát.hu

További kutyabarát infók: http://kutyabarat.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Új dalokkal és közös kampánnyal várja Budapest Parkos koncertjét a 30Y és az Esti Kornél

Glück Viktória

Így készíts mandulatejet házilag, drága gépek és pluszköltségek nélkül!

InfoPont

Hihetetlenül csodás képek és videók: sekély köd telepedett a tanúhegyek köré

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben