InfoPont Ajánló Magazin
BalatonInfoPontKiemelt tartalomTrend

Te is kutyabarát, mi is kutyabarát!

November 9-én ötödik alkalommal rendezte meg az Év Kutyabarát Helye díjátadót a Kutyabarát. A díjért különböző kategóriákban folyt a verseny mint például: étterem (Budapest / vidék), kávézó (Budapest / vidék), romkocsma, munkahely, bolt.  A program célja, hogy azok a vállalkozások, helyek, akik felismerték a kutyával való időtöltés fontosságát és a kutya családtagként, barát, társként való szerepét előtérbe kerülhessenek kutyabarátságukon keresztül. Így cserébe most mintegy 3 millió embert szólíthatnak meg. A díjátadó háziasszonya Barabás Évi kihangsúlyozta, hogy

„2018-ban rekordszámú nevezés, 135 kutyabarát szolgáltatás vett részt a kampányban, a 11 kategóriában összesen 40 díj került kiosztásra, a szavazatok száma pedig meghaladta a 27.000-et.”

Idén bővült az együttműködők száma velünk, az InfoPont Magazinnal is.  Az Év Kutyabarát Helyének Vidéki Étterem kategóriájában adtunk át különdíjat. A siófoki Vadásztanya Bisztró és Borozót jutalmaztuk. Külön öröm ez számunkra, mert magazinunkkal a Balaton régióban szezonálisan jelen vagyunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy támogathattuk a társadalmi ügyként is felfogható országos Év Kutyabarát Helye projektet, mert mi is fontosnak találjuk a kedvenceinkkel való időtöltést, legyen az bárhol és bármikor:

az InfoPont Magazin csapata

Fotók: Kutyabarát.hu

További kutyabarát infók: http://kutyabarat.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Sztár Nyár – Avagy hogyan töltötte a nyarat Létay Dóra

Glück Viktória

Siófok, nyár, a Renegade Hotel téged is vár!

Bala

Gondolj az álomnyaralásra… A Kenese-völgye Villahotel megvalósítja!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben