InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

BORmedence – borok, ízek, élmények a Kárpát-medencéből

50 KIÁLLÍTÓ, 14 TÖRTÉNELMI RÉGIÓ, 150+ TÉTEL, 2+1 MESTERKURZUS

A Borra, magyar! egyesület és Kárpát-medencei partnerszervezetei évek óta tevékenykednek a Kárpát-medencei magyar-magyar kapcsolatokért, illetve a Kárpát-medencei magyar borkultúra népszerűsítéséért.
Partnerszervezetekkel 2017 decemberében szervezték meg első alkalommal a BORmedence – borok, ízek, élmények a Kárpát-medencéből borkultúra eseményt, idén pedig immár második alkalommal kerül megrendezésre a határtalan Kárpát-medencei (bor)kultúra ünnepe, ez alkalommal a Magyar Nemzeti Múzeumban, október 27-én, 14-22 óra között. Sétálókostólóval, Boregyetemmel, Kárpát-medence piaccal, zenei különlegeségekkel várják az érdeklődőket a belvárosi helyszínen.

Érdekesség a rendezvényről:
A BORmedence programsorozat részeként elkészül az idei évtől kezdve a Kárpát-medence bora©, mely a Kárpát-medence legtöbb történelmi bortermő vidékéről érkező, kiemelkedő borászok hagyományos fajtákból való borainak felhasználásával készülő közösségi bor lesz. 2018-ban olaszrizling-furmint házasítás, Balaton-felvidéki stílusban – egy jó ivású bor, elegáns hordóhasználattal.
További részletek:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

KávéBár Bazár 2018 – kávéillat lepi el az Erzsébet teret

InfoPont

Kalandozás a múltban

Glück Viktória

Játssz velünk BudaStep sétajegy voucherért!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben