InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKult

Taroltak a magyarok a New York Film Awards-on

A New York Film Awards havonta megrendezett nemzetközi film- és forgatókönyv díjátadó ünnepség. A fesztivál havi nyertesei közül kerülnek ki az év végén megrendezendő fesztivál résztvevői,  ahol az év legjobbjának ítélt alkotást jutalmazzák. A díjat öt éve alapították, az elismeréseket egy nemzetközi zsűri ítéli oda.

Szajki Péter Most van most című filmje májusban öt díjat is bezsebelt a New York Film Awards-on:

 • Legjobb kép:
  Most van most – Szajki Péter
 • Legjobb romantikus vígjáték:
  Most van most – Szajki Péter
 • Legjobb színésznő:
  Most van most – Tompos Kátya
 • Legjobb női mellékszereplő:
  Most van most – Lovas Rozi
 • A legjobb eredeti történet:
  Most van most – Szajki Péter, Szajki-Vörös Adel

Most van most 2019-ben bemutatott magyar film. Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. A Most van most egy vagány roadmovie, ami egyszerre ötvözi egy romantikus vígjáték és egy érzelmes dráma elemeit. Egy szökött menyasszony és egy taxis huszonnégy óra alatt lejátszódó kalandjait ismerhetjük meg.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Tömény terror, hollywoodi tartozékokkal fűszerezve – filmkritika

Zalai Mariann

VillámMozisJÁTÉK: Egy burka, egy nadrág

InfoPont

Filmkritika- Sokkal több, mint testőr

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben