InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

Sajtfesztivál és lampionos majális: vidéki programajánló a hosszú hétvégére

Szeretnél valami különlegesben részt venni a hosszú hétvégén? Elvinnéd a családod egy kirándulásra, aztán isteni, igazi magyar fogásokat kóstolnál fantasztikus hangulatban? Akkor böngészd végig a programajánlónkat, mert összeszedtük Neked a legjobb hazai hétvégi fesztiválokat és eseményeket a Programturizmus jóvoltából!


NEMZETKÖZI SAJT-ÉS TÚRÓFESZTIVÁL

Az idei év sem telhet el a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál nélkül, amely már 20. alkalommal várja a kiállítókat és a látogatókat. Határon innen és túl számos gazda, sajtmester és családi gazdaság számára kínál ez a jeles esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére, mindezek mellett pedig a sajtversenyen is megmérettethetik a munkájuk gyümölcsét. A fesztivál hangulatáról számos koncert, változatos programok és természetesen a vásárok elmaradhatatlan szereplői, a kézműves árusok gondoskodnak!

2018 április 27-29. Gyomaendrőd, Szabadság tér


LAMPIONOS HAJÓS FELVONULÁS ÉS MAJÁLIS

Három napon keresztül – 2018. április 29 és május 1. között – Majális lesz Esztergomban. A rendezvény egyik leglátványosabb programja a hajós lampionos felvonulás a Kis Dunán. Építs Te is hajót a lampionosra!

2018 április 29 – május 1. Esztergom, Nagy Duna sétány


PÁLINKA-ÉS MANGALICAMAJÁLIS

Zala megye egyik legnépszerűbb és legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai rendezvénye a Pálinka-és MangalicaMajális, mely ötödik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszeg belvárosában cirka 30.000 m2-en! Az ingyenes gasztronómiai és kulturális fesztivál 2018. április 28. és május 1. között kerül megrendezésre. Gasztronómiai, kulturális, sport és zenei programok; házipálinka verseny, kézműves vásár, vidámpark, játszóházak… Minden, ami kell!

2018 április 28 – május 1., Zalaegerszeg


KOMÁROMI NAPOK

A fesztivál idén 27. alkalommal kerül megrendezésre, mely a két Komárom (észak- és dél-Komárom) közös ünneplése. A magyarországi oldalon az elmúlt évekhez hasonlóan Komárom város központjában elhelyezkedő Jókai liget és környéke ad helyet a rendezvénynek, mely több különböző stílusú zenei színpadnak ad otthont. Az egyhetes, ingyenes rendezvénysorozat a térség legnagyobb, legszínesebb programjait kínáló, legmagasabb színvonalú produkcióit felvonultató szezonnyitó fesztiválja!

2018. április 26 – május 1. Komárom

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

InfoPont Magazin – 2020. Szeptember

Bala

Te is kutyabarát, mi is kutyabarát!

InfoPont

Programturizmus szeptemberi ajánlója

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben