InfoPont Ajánló Magazin
BalatonKikapcsoló

Safety First a Balaton Soundon

Az InfoPont csapata sem hiányozhatott az idei év legnagyobb bulijáról, a Balaton Soundról. Azt már megszokhattuk, hogy a soundosok mindig kitalálnak valamit, valamit, ami új, és valamit, ami jó ügyet szolgál. A Safety First kampány, a Balaton Sound speciális önkéntes programja, amelyet Zorigt Batjin indított útjára, és 2018 óta állandó kiegészítő szolgáltatásként működik a fesztiválon.

Fotó: Mesterházy Gábor

A program célja, a lehető legkevesebbre szorítsák a fesztiválokon előforduló egészségügyi, biztonsági és technikai problémákat.

Ennek érdekében a fesztivál területén több helyen, jól látható, állandóan nyitva tartó Safety First pontokat alakítottak ki, amikhez egy-egy Safety First team kapcsolódott.

Ezt a remek kezdeményezést 2020-ban nemzetközi elismerésben részesítették: European Festival Awards (EFA) díjátadó gáláján az Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriában elhozták a fődíjat.

A program egyik fő eleme az edukáció

Szakértők részvételével és segítségével preventív megoldásokat nyújtanak a váratlan problémákra. Ebben az évben dr. Hevesi Krisztina, egészségfejlesztő szakpszichológust és dr. Zacher Gábor, toxikológust hívták meg.

„A tudatos és élménygyűjtő fesztivál viselkedés lehet a cél, az, ami pozitívan gazdagítja a személy szociális hálóját és egyben az élményvilágát is. A Safety First kampány rendkívül fontos, segítségével a fesztiválozó mindvégig tisztában van azzal, hogy mikor, hova és kihez fordulhat bármilyen probléma esetén, növelve ezzel a biztonságérzetét.„ – mondta dr.Hevesi Krisztina, amikor a Safety First-ről kérdeztük.

Fotó: Mesterházy Gábor

Az InfoPont is bevetette magát

A bulizás közben szöget ütött a fejünkbe, hogy mivel a Safety First applikáció angol nyelvű, milyen jó lenne, ha magyarul is elérhető lenne. Hála a soundosok rugalmasságának, másnapra már magyar nyelven is elérhetővé vált a fiatalok részére. Respect!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Erősen indít a Sziget

Glück Viktória

Programturizmus – Február

Bala

Keszthelyen egyedülálló kutyás park és strand nyílik jövőre

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben