InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Rengeteg újdonsággal vár a Balatoni Hajózás

Az idei évben a Balatoni Hajózási Zrt. modernebb, letisztultabb, fiatalosabb szolgáltatásokkal vár mindenkit a fedélzeten! A megújulás érinti a hajóflotta külső és belső felületeit, mind a 18 balatoni kikötőt, a szolgáltatásokat, weboldalt, valamint egyéb online és offline felületeket egyaránt.

Júniusban debütált a BAHART dal, melyet a New Level Empire zenekarral közösen készítettek el. A könnyed, nyári sláger az Áthajózhatnánk címet kapta, a klip forgatása pedig egy komp fedélzetén történt.

Új programhajók színesítik a szolgáltatáspalettát, a siófoki PLÁZS-zsal közösen megálmodott PLÁZS bulihajó a nyár folyamán 5 alkalommal híres DJ-kkel bulizhatuk a Balaton közepén. A buli tematikát folytatva, idén szeptember 3-án a neves Be Massive Horizon sorozat egyik állomásának a Kossuth komp ad helyszínt a naplementében, a Balaton közepén szeptember 9-én pedig a Badacsony katamarán fedélzetén a New Level Empire zenekar ad koncertet.

Idén nyáron megkóstolhatjuk a BAHART saját márkájú kézműves söreit, melyeket a balatonvilágosi Hedon sörfőzdével közösen álmodott meg a társaság. Ezen kívül neves balatoni borászatok kiemelt termékeivel is találkozhatunk a hajók büféiben.

Az új arculat bevezetésével párhuzamosan júniustól már kényelmesen online is megvehetjük sorbanállás nélkül a hajójegyeinket!

A BAHART nagykövetei az idei évben Tilla és Nánásiék lettek, akik a tó szerelmeseiként a nyár folyamán is többször ellátogatnak a Balatonra, hogy átéljék a hajózás élményét és kipróbálják a legújabb BAHART-os programokat.

Elindult a BAHART Podcast, ahol szakmai hírekkel hanganyagok, interjúk formájában hallhatunk az aktuális érdekességekről, menetrendi információkról.

Kövessétek a BAHART facebook és instagram oldalait @balatonihajozas néven, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!

Hajózzatok át a Balaton minden pontján és szerezzetek új élményeket a fedélzeten idén nyáron is!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék! Játék! Játék!

InfoPont

Balatoni programok – Július

Bala

Játssz velünk, mert a Renegade Hotel téged vár!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben