InfoPont Ajánló Magazin
Balaton Szórakozó

EVERNESS FESZTIVÁL- A TUDATOSSÁG ÜNNEPE

2017. június 20-25.

Ötödik alkalommal várja a feltöltődésre vágyókat az ország legnagyobb környezettudatos életmódfesztiválja, az Everness. Az idei ünnepségen 300 fellépő közel 600 program során gondoskodik arról, hogy az idelátogatók megtalálják saját útjukat egy testileg-lelkileg is egészségesebb életforma felé.

A zenei kínálat tematikája a születés és az alkotás témái köré szerveződik: a nagyszínpadon Kailash Kokopelli, a Belau zenekar, a Samsara Boulevard és Palya Bea, valamint az Anna RF gondoskodnak a szórakoztatásról és arról, hogy sikeresen felvegyük a fesztivál különleges ritmusát. A rendezvény tematikáját számos egyéb zenei, meditációs és mozgásprogram, workshop, illetve előadás igyekszik színesebbé, élménydúsabbá tenni. Az életmódot fejleszteni szándékozó ünneplés idén Alsóörsön kerül megrendezésre és zöldebb lesz, mint valaha: környezettudatosság nyilvánul meg többek között a komposztálható evőeszközök alkalmazásában, illetve a szórólapok, plakátok, dekorációk is ilyen szemléletben születtek a lehető legkisebb ökológiai lábnyom hátrahagyásának érdekében.

 

Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

www.everness.hu

 

 

 

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Gondolj az álomnyaralásra… A Kenese-völgye Villahotel megvalósítja!

Zalai Mariann

Detektív Hétvége

InfoPont

Hosszú kihagyás után a Budapest Park színpadán tér vissza a magyar közönséghez a My Chemical Romance

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben