InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomSzórakozó

Egy hétvége a levegőben: minden az idei Red Bull Air Race-ről!

A világ legjobb pilótái idén újra birtokba veszik Budapest légterét és páratlan helyszínen, a Duna felett cikáznak: átrepülnek a Lánchíd alatt és a város szívében, a legszebb épületek előtt teljesítik lélegzetelállító gyorsasággal a számukra kijelölt pályát a felfújható kapuk között – légy részese Te is az izgalmaknak!

Az illem és a hazaszeretet úgy követeli, hogy Budapesttel zárjuk a 2018-s szezon helyszínszemléjét. A Red Bull Air Race versenynaptárának egyik legnépszerűbb helyszíne, ahová 2009-ben mintegy 650 ezer ember látogatott ki a Duna-partra.

A verseny 2015-ben lett része ismét a Red Bull Air Race versenynaptárának, amelyre ugyancsak százezres tömegek látogattak ki, ugyanis mindenkinek látni kell, amint a pilóták méterekre ereszkednek le a Duna fölé és átrepülnek a magyar főváros ikonjaként számon tartott Lánchíd alatt. Ezen látványosságon kívül a versenypálya részét képezi a neogótikus stílusban épült Országháza a pesti oldalon, míg Budát a csodálatos Gellért-hegy és a tetején ékeskedő Szabadság-szobor panorámája tesz felejthetelenné.

Budapest nemcsak a Red Bull Air Race versenynaptárának népszerű helyszíne, Magyarország fővárosa ugyanis egyike a világ 10 legszebb városának.

Dátum: 2018. 06. 23. Budapest

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/544733782541699/

+Info: http://airrace.redbull.com/hu_HU/event/budapest-2018 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

VI.TEXHIBITION – Finn és magyar textilművészek kiállítása

Glück Viktória

Próbálj szerencsét és nyerj páros belépőt a World Press Photo kiállításra!

Glück Viktória

Mayer Balázs „Kenguruval”-val beszélgettünk divatról, pályáról, célokról a jubileumi 25. Budapest Fashion Week kapcsán

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben