InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalom Utazó

Programturizmus ajánlónk

Zalakarosi Bornapok
08.08-08.11.
Zalakaros

Zalakaros hagyományos nagyrendezvénye augusztus elején a Bornapok, immár 22. alkalommal kerül megrendezésre. Ez alkalomból a helyi boros gazdák mellett számos más borvidékről is hívunk pincészeteket, s a helyi specialitás, a Tónai mellett más zalai és balatoni borok is kóstolhatók. Lesz Csepregi Éva és Boggie koncert, bál és Vivat Bacchus és Kelemen Kabátban is! A rendezvény ideje alatt a Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várják a Vendégeket!

További információkat ITT találhat.


Traktorhúzó Európa Kupa és amatőr verseny
08.09-08.11.
Hajdúböszörmény

A Hajdúböszörményi Tractor Pulling Egyesület idén is elhozza Nektek a VILÁG LEGERŐSEBB MOTORSPORTJÁT, A MEZŐGAZDASÁG FORMA1-ÉT Hajdúböszörménybe 2019. augusztus 9-11 között! A már megszokott fergeteges hangulat, a több ezer lóerős épített versenytraktorok dobhártyaszaggató hangja, és az eget beborító dieselfüst garantált!

További információkat ITT találhat.


Királyi napok Székesfehérvár
08.09-08.20.
Székesfehérvár

A Szent István ünnepe köré szervezett rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye, amely igazi kulturális csemegékkel várja a látogatókat. Középkori vásári hangulat, korhű játékok, fényjátékok, óriásbábok, IV. Béla királlyá koronázásának ceremóniája, könnyű- és katonazenei koncertek, a nemzetközi néptáncfesztivál színes forgataga – páratlan eseménysorozat minden korosztálynak! Kiemelt eseménye a páratlan történelmi, hagyományőrző felvonulás az Árpád-házi óriásbáb-gyűjteménnyel, az Alba Regia Táncegyüttes néptáncosaival és a Kárpát-medence legkiválóbb néptáncegyütteseivel.

További információkat ITT találhat.


Hortobágyi Hídvásár
08.17-08.20.
Hortobágy

A hortobágyi hídi vásár egyike Debrecen valaha országos hírű és a szomszédos népek által is számon tartott vásárainak. Az állatvásár elképzelhetetlen volt kirakodó vásár nélkül. Felsorakoztak portékáikkal a debreceni és környékbeli kézműves mesterek. A megkötött vásárra áldomást ihattak a csárdában, lacikonyhákon, alkalmi zöldvendéglők sokaságában. A Hídivásárt kulturális események, programsorozatok kísérik melyek főként a hagyományőrzés és a folklór jegyében zajlanak.   Sőt, a népzenei, néptánc előadások mellett még a modern zene is szerephez fog jutni.

További információkat ITT találhat.


Országos Csokoládé Fesztivál
08.23-08.25.
Pákozd-Sukoró

Mi már gőzerővel készülünk a 12. Csokoládé Fesztiválra, amely 2019. augusztus 23-25. között lesz Szerencsen. HALOTT PÉNZ, TANKCSAPDA, HOOLIGANS, KOWALSKY MEG A VEGA és számos hazai zenekar idén a Csokoládé Fesztiválon! 4 nap – tele zenével, családi- és gyermekprogramokkal, kulináris élvezettel, és persze sok-sok csokoládéval. Péntek délutántól vasárnap estig változatos kulturális programok, sportversenyek, édesség-bemutatók és kóstolók, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, vásári forgatag. Felhőtlen szórakozás gyereknek és felnőttnek egyaránt!

További információkat ITT találhat.


Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál – Országos Vadásznap
09.07.
Szerencs

Az Országos Vadásznapnak és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválnak 2019-ben a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark ad otthont. Terítéken minden, ami vadászat és vadgasztronómia. Vegyél részt az ország legnagyobb vadgasztronómiai fesztiválján, legyen a te csapatod az Erdei Ételek Mestere! Vadászkürtösök hívogatója, huszárok, kutyások, solymászok, megyék zászlós bevonulása, gímszarvas bika terítékre kísérése, vadászhimnusz, vadásznapi áldás színesítik a programot Danics Dóra, az Alba Regia Táncegyüttes vagy a Magashegyi Underground fellépése mellett.

További információkat ITT találhat.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Játssz velünk a mennyei édességért!

Glück Viktória

Budapesti Programok

InfoPont

VI. Szolnoki Csokoládéfesztivál és Design Napok

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben