InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Pillára Fel!

Sokan sokfélét hiszünk a műszempillákról. Véleménye mindenkinek van róla. Nem biztos, hogy éppen pozitív, de hogy van, az tuti. Rengeteg imádója és megannyi kétkedője van. Megpróbáljuk picit rendbe tenni a műszempilla körül kialakult kérdésdömpinget.


Többféle műszempilláról beszélhetünk. Vannak az alkalmi darabok és van amelyik hosszan, akár 6 héten át ékesíti gazdája szemét. Alkalmiból van tincses, illetve soros pilla.

Az alkalmi tincses szolidabb, diszkrétebb megjelenést kölcsönöz viselőjének. A soros pilla ezzel szemben, drámaibb hatást vált ki. Technikailag hasonlóan kell felhelyezni őket. Egy szilikon ragasztóval a szempillatőbe, a szemhéj bőrére ragasztjuk. Természetesen bőrbarát ragasztóról beszélünk, így nem kell tőle megijedni. Nagyjából úgy viselkedik, mint egy rágógumi, úgyhogy könnyen eltávolítható, nem igényel túl nagy utómunkát. A soros pillát könnyebben fel tudja tenni magának az ember lánya, a tincses igényel némi jártasságot, tapasztalatot a felragasztást tekintve.
A tincses pillánál tulajdonképpen csak a méret kiválasztására kell ügyelni, mellyel alakítható némileg a szemforma. Törekedjünk a pozitív alakításra.

Soros pillát a szem hosszúságának méretéhez kell egy kisollóval igazítanunk, különben nem illeszkedik rendesen a pillatőhöz és idő előtt leválhat a szemről. Ami nem csinos látvány.

Sorosból lehet kapni tollasat, színeset, köveset, csillámosat. Ha valaki szereti az extrémebb külsőt, ne fogja vissza fantáziáját. Egy farsangi, fesztivál, vagy halloween partin szépen kiegészíthet egy látványos sminket.
A tartós pilla építését mindenképp bízzuk szakemberre. A megfelelő szempilla stylist kiválasztását referencia munkák alapján tegyük meg. Itt most nem beszélnénk a jó szakember fontosságáról, mert feltételezzük, hogy aki emberek szemén dolgozik, az ért a munkájához. Tehát tartós pillával bármilyen hatás elérhető.
Lehet nagyon diszkrét, de lehet eltúlzó, extradús pillaszettet is építeni. Ebben tényleg az egyéni ízlés az iránymutató, hogy kinek mi tetszik igazán. A D-k száma jelzi, hogy egy természetes pillára hány műpilla kerül felhelyezésre. Azaz 1D esetében egy db műpilla, 2D esetében 2 db, 3D esetében 3 db, és így tovább.

Oroszországban, ahol giga volume pillákkal szeretnek a nők futkározni, gyakori a 12 szál műpilla felapplikálása is egyetlen szál saját pillára.
Mi mindenben a természetességre törekszünk, úgyhogy maradnánk a 2 max. 3 szálnál.

A méretek kialakításánál figyelembe kell venni minden esetben a saját pilla minőségét, vastagságát, ívét, és ahhoz megfelelően kell kialakítani a szettet. Ha jól van felhelyezve és szerető gazdája óvja, ápolja, hosszú távon okozhat örömöt viselőjének.

Reméljük kis rendet tettünk a káoszban és sikerült egy-két tévhitet eloszlatnunk a műszempillákat illetően. Közelegnek az ünnepek, itt az ideje a klasszikus helyett az extrémebb pilláknak.

http://sminklabor.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

A hétvége LEGje: Fashion Show by Oriflame – Budapest Pride Rainbow Party 2018

InfoPont

Csomagolásmentes boltot ajánlunk Neked

InfoPont

‘Mutasd meg, ki vagy!’ Megérkezett a Springfield nyári divatkampánya

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben