InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTrend

Legyen Neked is száraz a novembered!

Na nem, nem arról van szó, hogy ne essen az eső, és persze arról sem, hogy maradjon ki a mindennapos hidratálás – itt az ideje megismerkedned a Sober November, azaz a teljes alkoholmentesség fogalmával!


Tudtad?
Tavaly és tavalyelőtt egyre nagyobb tömegeket mozgatott meg a Száraz November, az egyhónapos absztinencia, ami szép lassan social media-trenddé nőtte ki magát (egy kicsit jobb, mint a jégkockás kihívás, nem?). Alapvetően ennek az irányzatnak nem az a célja, hogy örökké tartson a józan élet (persze tök jó, ha összejön), inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy jobban megismerjük magunkat és a kikapcsolódási szokásainkat.

Miből áll a Száraz November?
Ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, nem kell óriási ördöngősségekre és lemondásokra gondolnod, csak tartsd be a következőket (és akár egészítsd ki még egészségesebb szokásokkal, mielőtt jön a nagy karácsonyi kaja-és piadömping):

1.Nem kell elkerülnöd a bulikat, csak maradj a virgin koktéloknál – ez lehet, hogy este még nehéz lesz, de reggel már annál hálásabb leszel magadnak a kitartásodért…

2.Törekedj az egészséges étkezésre! Töltekezz vitaminokkal, mozogj sokat a levegőn és hidratálj – készítsd fel a tested a karácsonyi őrületre!

3.Smoothiek esti sör helyett – ezt nem kell sokat magyarázni, ugye?

4.Gondolj a dolgokra, amiket megvehetsz a szombati bulik árából… Már nem is olyan fájó a józanság, ugye?

5.Szabadulj meg az összes alkoholtól a spájzban! Ajándékozd el őket vagy zárd el mind – és töltsd meg a helyüket isteni, friss gyümölcsökkel-zöldségekkel!

6.Tarts ki decemberig (és lehetőleg ne idd le magad elsején, mert akkor nem sok értelme volt egy hónapig szorgalmasnak lenni)!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Sportolj a természetben! – Miért és hogyan érdemes a szabadban sportolni?

Glück Viktória

A legfontosabb három dolog, hogy mire figyelj a nyáron!

Glück Viktória

Tölts rá a nyárra! JÓGALIFEST NYEREMÉNYJÁTÉK

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben