InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

PetersPlanet.travel: Mountain Yoga Festival

Offline is the new luxury – hatodik éve ez a mottója a Mountain Yoga Festival-nak, St Anton am Arlbergben, a svájci határ közelében, Ausztriában.

A JÓGA ÖSSZEKÖT

St Anton am Arlberg, ahol a fesztivál zajlik a téli szezonban, elegáns síparadicsom a svájci határ közelében. Diana hercegnő is ebbe a régióba járt síelni, innen ismerhetik sokan. A fesztivál szeptember első napjaira esik minden évben.

@mountainyogafestivalstanton

MAGASHEGYI LEVEGŐ

A Mountain Yoga Festival éppen akkor indult útjára, amikor a @petersplanet.travel. Hat évvel ezelőtt jártam itt először. Ők is, én is fenntartható, természetközeli élményeket kerestünk akkor, valami mást, valami frisset. Akkor is, most is a fenntartható utazás, a közösségi élmény, és a jóga szeretete kötött minket össze. Idén újra a város vendége lehettem.

ST ANTON AM ARLBERG

A kisváros könnyedén, átszállás nélkül elérhető a Keleti Pályaudvarról. St Anton am Arlberg két órányira van Zürichtől, nyolcra Budapestről. A fesztivál egy közös meditációval indult, és közös meditációval zárult. A PetersPlanet blogon részletesen is fogok írni az élményeimről. Namaste.

ALPESI VIRÁGOK

Jó volt érezni a hegyek bölcsességét és a napfelkelte friss energiáit. Jó volt hajnalban útra kelni, és a lehetőleg közelebb kerülni a természethez egy olyan közösségi élmény részeként, ahol akkor köszöntöttük a napot, amikor az megjelent az égen. Remélem, sikerül átadni valamennyit a frissességből ezekkel a képekkel.


Szűcs Péter fotóival és utazós történeteivel nemcsak a blogján, a PetersPlanet.travel site-on, hanem nálunk is rendszeresen találkozhattok.

Instagram/petersplanet.travel
Facebook/PetersPlanet.travel

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Velence – Megunhatatlan, gyönyörű és itt van a közelben

Glück Viktória

Maldív-szigetek: A Kagi Spa Island felfedezése

Glück Viktória

Feltöltődés Zalacsányban

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben