InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

Peter’s Planet – A nyár regénye

Magával ragadó, érzelmekkel teli regény a sors kifürkészhetetlen útjairól, igaz történetek alapján, egy világutazó tollából.

Végállomás Rio De Janeiro?

Léteznek véletlenek? Valóban olyan kiszámíthatatlan a sors, mint gondolnánk? És vajon milyen misztikus kapcsok fonják össze a főhősök életét? A válaszokért Indiáig, a Gangesz partjáig kell utaznunk. A sodró lendületű regényben valóban megtörtént személyes drámák és történetek elevenednek meg, amelyeket a szerző utazásai során ismert meg.

Szentpétervártól Párizsig

A regény második részében ismerjük meg Tamást és Andreát, akik általános iskolásként a szocialista Magyarország utolsó óráiban szeretnek egymásba, hogy aztán együtt éljék meg a rendszerváltozás első évtizedeit, annak minden kihívásával és kudarcával. Tamás hiába menő reklámszakember, élete és Andreával való kapcsolata mégis válságba kerül, amivel Párizsban szembesülnek.

Léna története

A regény harmadik részében ismerjük meg Léna történetét, aki önfeledten éli az y generációs fiatalok látszólag gondtalan életét, elismert táncművészként dolgozik. Egy születésnapi ajándék kapcsán azonban minden, amit önmagáról tudni vélt, megkérdőjeleződik számára. Vajon milyen felismerésekkel és milyen félelmekkel kell szembenéznie?

Tiszától a Gangesig

Szűcs Péter sodró regényfolyamának forrásvidéke a II. világháború traumájából éppen csak magához tért Biharnagybajom. Az ötvenes évek közepén itt kapja meg katonai behívóját Kamuti István, akit a messzi fővárosba vezényelnek. Az egyszerű paraszti sorból indult fiú kalandos utazásának azonban csak első állomása Budapest: a sors hamarosan egészen az óceánon túlra repíti, hogy az otthoniakat maga mögött hagyva New Yorkban, majd pedig Rio de Janeiróban keresse a boldogulást és a szerelmet.

Szűcs Péter fotóival és utazós történeteivel nemcsak a blogján, a PetersPlanet.travel site-on, hanem nálunk is rendszeresen találkozhattok.

Instagram/petersplanet.travel
Facebook/PetersPlanet.travel


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Augusztusi magazin

InfoPont

Peter’s Planet Podcast – Hogyan utazz, amikor még zárva a világ?

Bala

Szalajka-völgy

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben