InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalomManó

Öt játszótéri anyuka típus

A kismamák közössége egy különös világ, ahová azonnal belepottyan az ember, amint gyermeke születik. A játszótéren különféle személyiségű anyukákkal ismerkedhetsz, és éppen a különbözőségük miatt lesznek annyira szórakoztatóak. Jöjjön hát néhány példa, a teljesség igénye nélkül.

Az ősanya
Gyermekének legszívesebben természetes alapanyagú, fa játékokat vásárol, és előnyben részesíti a hordozókendőt a babakocsival szemben. A nyilvános szoptatás sem okoz neki gondot, bátran, bárhol bármikor képes megetetni a gyerekét a legkisebb feszélyezettség nélkül.

A mindentudó
Az összes szakirodalmat kívülről tudja, ha gyereknevelésről van szó. Bátran osztogatja a tanácsokat bárhol, bárkinek. Ha a világ valamelyik játszóterén találkoznál vele, biztosan éppen arról mesélne, hogyan érte el egy csodás módszerrel azt, hogy a kicsikéje hathetes korától átaludja az éjszakát.

A munkamániás
A munkamániás kismama, többnyire felelős beosztását hagyta el, a baba érkezése miatt. Gyermekét pontos időbeosztás szerint neveli, amitől semmiképpen sem szeretne eltérni, az egész anyaság dologra úgy tekint, mint egy megoldandó határidős feladatra.

A magányos farkas
A magányos farkas anyukát onnan ismered fel, hogy többnyire egyedül, a hangos kismamacsoportoktól leszakadva ver tanyát. Remekül eljátszik egyedül is a gyerkőcével, és ha valaki véletlenül megszólítja, zavartan néz rá, hiszen neki egyáltalán nincs kedve bájcsevegni.

Az aggodalmaskodó
Legfőbb ismérve, hogy reggeltől estig, nonstop aggodalmas. Már a játszótérre érkezés pillanatában jól látható arcán az aggodalom, ami el sem tűnik az egész levegőztetés ideje alatt. Három mondatot ismételget sorban egymás után, sikítozva a gyerekének: Nem szabad! Ne csináld! Vigyázz!

+1) A tökéletes
És végül, de nem utolsósorban jöjjön a makulátlan anyuka, aki mindenben tökéletes és éppen ettől olyan idegesítő. Ruhája rendkívül csinos, és az utolsó divat szerinti és a babája is márkás bébi ruhákban mászókázik. A babakocsiért minimum félmillió forintot fizetett és tuti, hogy még a gyerek homokozó lapátja is valamelyik design bababolt limitált szériás terméke. Táskáját nem a szeme alatt hordja, mint a többi közönséges kismama, hanem elegánsan a karjára veti.

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Nyári tábor a munkahelyen

Bala

A paplan, amivel élmény lesz az alvás

Zalai Mariann

Játék a szabadlevegőn – Ötletek biztonságos kerti játszótér kialakításához

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben