InfoPont Ajánló Magazin
Manó

A paplan, amivel élmény lesz az alvás

Minden szülő tudja, hogy a gyermek lefektetése kritikus pontja még akár egy vidám, tartalmas napnak is. Az esti mese elmaradhatatlan kelléke a gyermek fejlődésének, így nem a megspórolható programok kategóriájába esik. A kis lurkók izgatottan várják, hogy az este folyamán melyik mese ismeretlen világába léphetnek át.

A Bedtime Mesepaplan nemzetközi szinten is egyedülálló, magyar innovációja a gyermeki fantázia világ fejlesztését tekintve. A huzat külön grafikájához kapcsolódó zsebekkel és hajókkal van felszerelve, saját mobilalkalmazással, történetindító „mesekártyákkal” és három figurával együttesen hivatott a gyermeki álmok őrzőjévé lenni. Az interaktív mesepaplan tulajdonképpen bevonja a történetmesélésbe a kicsiket, így fejlesztve kreativitásukat, finommotoros képességeiket és fantáziájukat. A hagyományos meséléssel szemben az interaktív paplan arra serkenti a gyermekeket, hogy még jobban beleéljék magukat az adott történetbe és ők is alakíthassák a mese menetét, ami rengeteg tanulságos fordulatot is tartogathat, illetve nagyszerű tudásforrást biztosít a kicsi fejlődési korában.

Kalandra fel!

Bővebb információ: www.mesepaplan.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék a szabadlevegőn – Ötletek biztonságos kerti játszótér kialakításához

Bala

Karácsonyi könyvajánló gyerekeknek

Glück Viktória

Karácsony a gyermekotthonokban – Meglepetés készül a lakóknak

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben