InfoPont Ajánló Magazin
Manó

Nyugodt éjszakák és napközbeni pihenés- A ZigZag ölelő párnájával mindez lehetséges!

Megelégelted az álmatlan éjszakákat és a délutáni szieszták közben sem sikerült kipihenned magad? Alvás helyett csak forgolódsz, igényled a kényelmet? Parancsolj megálljt az átvirrasztott éjjeleknek és a kényelmetlen szundításoknak!

A többfunkciós, összetett párna nagyban segíti a nyugodt, relaxáló alvást, nem csupán várandós anyukák, kismamák, hanem bárki számára. Fontos tudni, hogy amennyiben oldalt fekszünk, testsúlyunk leginkább a vállunkat, térdünket, derekunkat és bokánkat terheli. Az ölelő párna egyik legnagyobb előnye, hogy nevéhez híven „átöleli” és a szükséges pontokon alátámasztja egész testedet. A kismamák számára igen gyakran az oldalfekvés vagy éppen a féloldalasan háton fekvés a legkényelmesebb opció. A várandós, illetve kismama párnáknak az a legfőbb feladata, hogy segítsenek a nyugodt, tehermentesített pihenésben. Az ölelő párna fejrésze alátámasztja az említett, problematikus pontokat, míg hosszú végei biztosítják tested és gerinced kiegyensúlyozott fekvését. Ha mindez nem lenne elég, a különleges figyelemmel kiképzett forma lehetővé teszi, hogy a párnát a térdeid közé illesztve csökkentse a két tag összeérésekor keletkező fájdalmat. A párna felső része kényelmes fejtámaszként funkcionál, így legyen szó oldalt, vagy háton fekvésről, minden esetben megtartja a fejedet. A komplett, kétoldali kialakítás miatt a hát megtámasztása sem marad el, így ha esetleg derék, és hátfájdalmakkal küzdesz, a Te pihenésedhez is nagyban hozzájárul a ZigZag ölelő párna!

Készen állsz az igazi feltöltődésre?

 

Bővebb információ:

www.zigzag.hu

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

ZigZag, a világ legjobb babzsákjainak tulajdonosa

Zalai Mariann

Kismamaként is komfortosan

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben