InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódManóTrend

Kismamaként is komfortosan

Ez az anatómiai párna a gyógyászatból „mutálódott” a hétköznapi kényelmi párnák és kismama párnák közé. Egyesíti a különböző fejpárnák, támasztópárnák előnyeit.

Amikor az ember oldalt fekszik, a testsúly leginkább a vállakat, a térdet, derekat és a bokát terheli. A kismama sziesztapárna fejrésze tehermentesíti a nyakat, vállakat, a hosszú „”szára”” pedig támaszt nyújt a térdnek, deréknak, és biztosítja, hogy ne csavarjon ki a test. Így tartja egyensúlyban a testet és gerincet. A huzat levehető, mosható és töltete kiváló minőségű, első osztályú polisztirol gyönggyel van töltve. Ez az oldalfekvő kismama párna egyesíti a különböző fej és támasztó párnák előnyeit. Oldalfekvésben a testsúly leginkább a bokát, derekat és vállat terheli. Kényelmes fejpárna része tehermentesíti a nyakat, vállrészt, a hosszú lábrész pedig megtámasztja a térdet, biztosítja, hogy ne csavarodjon ki a test, mindezzel egyensúlyban tartva a testet és gerincet.

 

Bővebb információ: www.zigzag.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyugodt éjszakák és napközbeni pihenés- A ZigZag ölelő párnájával mindez lehetséges!

Zalai Mariann

ZigZag, a világ legjobb babzsákjainak tulajdonosa

Zalai Mariann

Totyogóssal nehéz a túra? Hoppmanoval indulj útra!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben