InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Mozdulj ki otthonról: A művészet nem csak az utcán hever

BUDAPEST STREET ARCHÆOLOGY
A Budapest Street Archæology kiállítás a nemzetközi Street art mozgalom honi vonatkozásait sorakoztatja fel az elmúlt 20 évből. Bemutatja meghatározó magyar alkotóit, projektjeit, tárgyi emlékeit és dokumentumait. A kiállítás célja az, hogy a gyerekek megismerjék a jelentős művészeti vonulatok közül a legfiatalabbat, remélve, hogy ennek hatására tudatosan fogják szemlélni lakókörnyezetüket és óvják annak vizuális értékeit.

www.deak17galeria.hu

“ELVESZTETT ISTENEK” – kalandozás az ókori görög mitológiában

2021.szeptember 22-26. között az OFF KULTÚRSZÖVŐGYÁR (Budapest, IV. Berni u. 1.) termeiben kerül megrendezésre Náray Tamás legújabb kiállítása. A tárlaton az új ciklus 24 alkotása mellett megtekinthető lesz a svájci St. Moritz-beli nagy kiállításról visszaérkező, vegyes technikával készült festmények egy része, valamint bemutatkozik a spanyolországi TAMISTARTE Art Gallery is, a művész műveiből készült plexiüveg és vászon-reprodukciókkal.

Hipotézis: Minden levél

Dezső Tamás kiállítása az UGM (Maribor), a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ (Budapest) és a Magyar Kulturális Intézet (Ljubljana) együttműködésében jött létre. Kurátor: Virágvölgyi István. Megtekinthető 2021. augusztus 27. – 2021. október 9. között. Dezső Tamás önazonosságunkat és annak folytonosságát vizsgálja legújabb munkájában. Mi az a titokzatos és megmagyarázhatatlan kapocs, ami összeköti személyiségünket egy életen át? Az ember metaforáját a növényekben találja meg, amelyek ugyanolyan molekulákból és struktúrákból épülnek fel, mint mi. Ez az absztrakt párhuzam, valamint a feszesen komponált, kiváló minőségű és rendkívül részletes, heterogén képanyag, amely egyfajta wunderkammert alkot, segíti elő, hogy alkotói vizsgálódása kielégítő és alapos legyen.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben