InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Megújult üzlettel várja a fitnesz szerelmeseit a GymBeam

Showroom, közösségi tér és márkaélmény-központ egyszerre

Egy rövid kihagyás után ismét várja látogatóit a GymBeam Váci úti üzlete. A márkaüzlet felújítása illeszkedik a márka innovációs törekvéseibe; a megújult fitness hubbal egy olyan találkozási pontot hoztak létre, ahol a sportrajongók nem csak megtekinthetik és átvehetik online megrendelt termékeiket, de különleges élményeken keresztül még szorosabban kapcsolódhatnak a fitnesz márkához.

A táplálékkiegészítőket, egészséges élelmiszereket, fitnesz ruházatot és kellékeket forgalmazó GymBeam 2014-es alapítása óta a magyar fitnesz közösség népszerű márkája.

Az 5 európai országban, köztük Magyarországon is ‘top-of-mind’ brand már 10 éve van jelen a hazai piacon és szolgálja ki egyre bővülő termékpalettájával a sportolás szerelmeseit.

A márka küldetése, hogy iránytű legyen az egészséges életmód, a sport és a táplálkozás terén. A Váci úti GymBeam Fitness Hub újragondolásával ezt a missziót átültetjük a gyakorlatba is.” – mondta Beatrix Vojtekova, a GymBeam kelet-közép-európai régió vezetője. “A megújult üzletünkkel több funkciót is adtunk a térnek: a tágas, modern üzlethelyiség mostantól showroomként, közösségi térként és márkaélmény-központként építi tovább a GymBeam közösséget.” – tette hozzá Vojtekova.

A múlt héten tartott ünnepélyes átadón nem csak a márkanagykövetek és influencerek voltak jelen, de néhány szerencsés fitneszrajongó is részt vehetett az eseményen. Az ünnepélyes szalagátvágás után kerekasztal-beszélgetésekkel folytatódott az este; többek között Bereczki Krisztián és Kökény Béla IFBB PRO testépítők osztották meg tapasztalataikat és legutóbbi versenyélményeiket. Az est fénypontjait egyértelműen az influencer kihívások, és a kötetlen Meet&Greet események jelentették.

A fitnesz rajongók tehát mostantól nem csak a webshopos rendelések átvevőpontjaként használhatják a Hub-ot: az üzletben megismerhetik és fel is próbálhatják a márka teljes ruházati kollekcióját, köztük a Strix, a BeastPink kínálatát. Az üzletben számos edzés kellék is kipróbálható, és szakértő munkatársak segítik a vásárlókat az ideális táplálékkiegészítők összeállításában. Az egészséges élelmiszerek mellett óriási vegán kínálat is helyet kap, sőt, a látogatók saját magvajat is készíthetnek egy speciális magvaj készítő gép segítségével. Kimérhető fehérje és magvak vásárlására is lesz lehetőség.

A GymBeam a helyszínen számos sportprogramra, edukatív előadásokra, podcast beszélgetésre és további közösségi programokra invitál, melyről Instragram és Facebook oldalain tájékoztatja folyamatosan a fitnesz rajongókat.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben