InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Másokért való aggodalom – Egyensúlytalanság típusa: Ha mindent irányítani akarunk

Gyakran előfordul, hogy túlaggódod magad szeretteidért? Hogy bár 25 éves a gyerek, de még mindig hajnalig ülsz a nappaliban, amíg hazaér a buliból? Hogy állandóan szeretteid körül forognak a gondolataid, és szorongsz, hogy nem vagy velük? Hogy úgy érzed, a dolgok akkor vannak elintézve, ha te csinálod meg őket? Ilyen és hasonló érzelmek esetén ajánlom figyelmedbe a Deva virágok következő csoportjának csodálatos virágait.

Fehér tavirózsa – (Nymphaea alba)
Elszakadás, bőség. A teljesség és bőség kifejezésére, de nem a versengés, hanem az együttműködés jegyében. Attól való félelem ellen, hogy elveszítjük azt, ami a miénk. Akik kételkednek saját képességeikben, és pénzügyeikben rendre kudarcot vallanak.

Fekete nadálytő – (Symphytum officinale)
Testtudat, vitalitás. Tónussal és vitalitással tölti el a szervezetet. Elősegíti a test ellazulását. Fejleszti az élettani folyamatok tudatos kontrollját és javítja a reflexeket: ez a legjobb esszencia a sportolóknak és a jógában, harcművészetekben, meditációban.

Fügefa – (Ficus carica)
Tisztánlátás, önkontroll. A zavaros gondolatok és az önuralom elvesztésétől való félelem ellen. Fejleszti a tiszta gondolkodást, a magabiztosságot és az emlékezetet. Elősegíti a fiziológiai folyamatok agyi kontrollját.

Golgotavirág – (Passiflora sp.)
Kiengedés, megbocsátás. Segít nyugodtan és derűvel elviselni az élet eseményeit. Azoknak, akik túlságosan sokat foglalkoznak önmagukkal, és nem képesek megbirkózni a megpróbáltatásokkal és a nehéz pillanatokkal. Stabilizál és megszünteti az érzelmi zavart.

Kígyógyökerű keserűfű – (Polygonum bistorta)
Nyitottság, önkontroll. Annak érdekében, hogy saját vágyainkhoz hűek maradjunk, mindamellett elismerjük és tiszteletben tartjuk másokéit is. Segít legyőzni a tanácstalanságot, a szétszórtságot és a figyelmetlenséget. Megerősíti és összeszedettebbé teszi a fellegekben járókat, különösképpen a nagy változások idején.

Levendula – (Lavendula officinalis)
Megtisztulás, nyugalom. A túlzott inger által előidézett idegfeszültség csökkentésére. Nagy szellemi aktivitás miatt fellépő extrém idegesség esetére. Olyan érzékeny és finom embereknek, akiknek erkölcsi érzékét sértik a naponta tapasztalt jelenségek, és ettől idegesekké válnak.

Lucfenyő – (Picea abies)
Őszinteség, szívélyesség. A szigorú, hideg, rideg, tökéletességre törekvő, kompromisszumot el nem fogadó, önmagukat meg nem kérdőjelező embereknek.

Turbánliliom – (Lilium martagon)
Megfontoltság, együttműködés. Fejleszti az együttműködést, a szolidaritást és a másikra való figyelés képességét a személyes kapcsolatokban. Megkönnyíti a csoportmunkát és a közös siker elérését. Javasolt a domináns karakterű vagy túlságosan is ellentmondást nem tűrő, uralkodásra hajlamos, harcos és agresszív embereknek is.


Szabó Ildikó Szildi
tanácsadás, csepprendelés, online tanfolyamok

Bach-virágterapeuta,
Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó

e-mail: bachviragterapeuta@gmail.com
facebook.com/szaboildikoszildiviragterapeuta

bachviragterapeuta5.webnode.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Hogyan támogatnak a virágok?

Glück Viktória

A harmonikus párkapcsolatot segítő virágesszenciák

Glück Viktória

Védelem virágesszenciák – a Deva virágterápiában

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben