InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

KönyvNeked – Gyermeknapi könyvajánló

Kevés nagyobb ajándékot adhatsz gyermekednek, mint hogy bevezeted a könyvek világába és arra ösztönzöd, hogy szeressen olvasni. Annyi örömet szerezhet az olvasás szeretete.

Egy nagyszerű könyvben egy másik világba repülhetsz, rengeteget tanulhatsz belőlük, és ha egy jó könyv van a kezedben, sosem vagy egyedül.

Ezek a könyvek biztosan tetszeni fognak a kis lurkóknak.

Elisabetta Gnone: TALÁNYKA Olga, a papírlány 3.

Mit jelent magunk mögött hagyni a gyerekkort? Egyáltalán miért kell felnőnük? – kérdezi Olgát barátnője. A papírlány, hogy megnyugtassa a kétségektől gyötrődő Mimmát, elmesél neki egy olyan történetet, amelynek főhőse folyton menekül a valóság és a változás elől. A mesebéli lány végül mégis megtalálja helyét a világban úgy, hogy közben rájön, felnőni azt jelenti, hogy megőrizzük magunkban a gyermeket.
Móra Könyvkiadó


René Goscinny: Nicolas az iskolában

Az iskolába a haverok miatt érdemes járni. A kis Nicolas tudja ezt jól, ezért aztán nagyon szereti az iskolát, különösen a tízperceket. Ámbár náluk az órák sem sokban különböznek a szünetektől, a tanító néni, az igazgató és Tüktoj, a felügyelő tanár sokat tudna erről mesélni… A népszerű francia szerzőpáros, az író Goscinny és a humoros rajzok készítője, Sempé klasszikus könyvsorozatának második kötetében tizenhét újabb humoros történet olvasható Nicolas és haverjai „ártatlan” csínyeiről.
Móra Könyvkiadó


Matt Haig: Az egér, akit Mikának hívnak

Emlékszel Mikára, a kisegérre, aki Nikolasszal együtt indult útnak a Messzi Északra? Ha nem, sebaj, mert ez a könyv itt az ő nagy történetét meséli el. Csupa fontos dologról szól: a barátságról, a bátorságról, a különbözőség fontosságáról, önmagunk felvállalásáról. Mika élete Koboldfalván tele van sajttal és finom illatokkal, de ami a legjobb, végre egérbarátra talált. Bátor Brittával nem mindenben értenek egyet, de mégiscsak hasonszőrű teremtmények. Amikor az egérlány belerángatja élete legőrültebb kalandjába, Mikának el kell gondolkodnia azon, hogy mit képes feláldozni a mennyei Urga-burga sajtért… A képtelenség nem más, mint az elképzelhető, amit egyelőre még elképzelhetetlennek találsz.
Kolibri Kiadó


Disney: 5 perces húsvéti történetek II.

Várnak az újabb húsvéti mesék!
Kalandozz együtt a kedvenc szereplőiddel! Ezek a csodás történetek bármikor képesek elrepíteni téged a mesék birodalmába – akár öt perc alatt!
Kolibri Kiadó

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Könyv neked – Könyvajánló az egész családnak

Glück Viktória

Karácsonyi KönyvNEKED

Bala

Karácsonyi KönyvNEKED

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben