InfoPont Ajánló Magazin
Kult

KönyvNEKED

Hajó a ködben
Závada Pál

Závada Pál legújabb regénye a Weiss Manfréd gyár örököseiről és a család sokrétű összefonódásairól szól, amely nem hitsorstársaikhoz, a zsidókhoz, hanem a politikai és gazdasági elithez köti őket. A család alkut köt a németekkel, a család vagyonáért cserébe elhagyhatják az országot. A történetet három elbeszélő meséli el, nem nélkülözi a szellemességet, a kifinomult nyelvezetet, ahogy ezt az írótól már megszokhattuk.
www.lira.hu

 

 

 

 

 

 


Mérgezett hajtűk
Cserna-Szabó András

A Mérgezett hajtűk igazi Cserna-Szabó könyv, amely most új 10 új esszével kiegészülve kerül az olvasók kezébe. Az íróhoz hűen ez is rendkívül szórakoztató, rekeszizmokat nem kímélő könyv, amelyben, mint anya a gyermekéről, Cserna úgy értekezik az irodalomról. Ha olyanok vannak benne a Paradicsomból való kiűzetésről, hogy „Ez se kezdődik valami jól… Hogy lesz ebből happy end?”, nincs olvasó, aki ne olvasna tovább.
www.helikonkiado.hu

 

 

 

 

 

 


Kreatív desszertiskola
Ötvös Zsuzsanna

Tudta, hogy hasonló színű alapanyagok az esetek többségében ízben is harmonizálnak? Ilyen és hasonló érdekességekkel jelent meg a mesteri Ötvös Zsuzsanna könyve, aki a tudatosan tankönyvfelépítésű kötettel segítséget kíván nyújtani hobbicukrászoknak a színes és különleges desszertek elkészítésében. A huszonöt komplex desszertet és harmincöt alapreceptet rejtő könyv fotóival egyszerre hat a szem és száj érzékeire.
www.libri.hu

 

 

 

 

 

 


Acsargó-mocsarak – Zabaszaurusz 3.
M. Kácsor Zoltán

Leiszút Feliszút történetének harmadik részével jelentkezik M. Kácsor Zoltán, aki újabb kalandokba sodorja Leiszút Feliszút-ot, a pösze sárkányt. Barátai: Rilex, a tirex,  Barmol, a raccsoló dínó és Kunyi, a keselyű (aki Rilex szájában él), segítségére sietnek. Miatta nekivágnak egy veszedelmes útnak, hogy kiderítsék, hogyan csendesíthetik le a Csendetlen-óceánt. De figyelem, orrokat befogni, mert feltűnnek a büdösmadarak!
www.kolibrikiado.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Könyv Neked

InfoPont

Könyv NEKED – Június

Bala

Könyv Neked márciusra

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben