InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Könyv Neked – Áprilisra

Egy jó könyvvel bekuckózni mindig szuper elfoglaltság. Könyvajánlónkban hónapról-hónapra segítünk a sok újdonság közül választani. Legyen az szépirodalom, krimi vagy éppen gyermekkönyv, kiválogattuk neked a legjobbakat.

Eddie Jaku: A világ legboldogabb embere

„Túlélte a haláltábort, és megfogadta, hogy élete minden napján mosolyogni fog. Mert a boldogság DÖNTÉS kérdése.”
Eddie Jaku 1920-ban Németországban született Abraham Jakubowicz néven. A második világháborúban több koncentrációs táborban raboskodott, mígnem 1945-ben sikerült megszöknie a halálmenetből. 1950-ben a családjá val Ausztráliába költözött. A Sydney-i Zsidó Múzeum 1992-es megalakulása óta önkéntes munkát végez az intézményben. Hetvenhárom éve boldog házasságban él feleségével, Flore-ral. A legmagasabb ausztrál állami elismerés, a Medal of the Order of Australia kitüntetettje.

Libri Kiadó


James Patterson & J.D. Barker: A madártollas gyilkosságok

James Patterson, a világ egyik legnépszerűbb szerzője felkérte Barkert egy közös thriller megírására. A madártollas gyilkosságok fogadtatása minden előzetes várakozást túlszárnyalt, így a páros már dolgozik a következő közös regényen és a könyv megfilmesítése is szóba került. A történet Michael és Megan Fitzgerald örökbe fogadott testvérek körül forog– Michael kamionsofőr, Megan pedig pszichológiát tanul az egyetemen –, akik borzalmas közös múlton osztoznak és csak egymásban bízhatnak.

Agave Könyvek


Chris Napier: A futás tudománya – Kézikönyv a hatékony és biztonságos edzésért

Bemutatja a futás alapjául szolgáló élettani folyamatokat. Segít megérteni, mi történik a testünkben futáskor, és azt is megtudhatjuk, mire van szüksége szervezetünknek az optimális működéshez. Megtanulhatjuk, hogyan minimalizáljuk a sérülések veszélyét, s mit kell tennünk, hogy a már bekövetkezett sérülésekből gyorsan felépüljünk. Gyakorlatok, amelyekkel javíthatunk a testtartásunkon, s fejleszthetjük a futásban legfontosabb szerepet játszó izomcsoportokat.

Libri Kiadó


Matthew McConaugheny: Zöldlámpa

Ötven éve élem ezt az életet, negyvenkét éve próbálom kiókumlálni a rejtélyét. Lejegyzek sikereket és kudarcokat, örömöket és bánatokat, dolgokat, amik ámulattal töltenek el, és dolgokat, amiktől kirobban belőlem a nevetés. Hogyan legyek igazságos. Hogyan stresszeljek kevesebbet. Hogyan érezzem jól magam. Hogyan bántsam kevésbé az embereket. Hogyan bántsanak engem kevésbé. Hogyan legyek jó ember. Ha az ember tudja, hogyan és mikor boldoguljon az élet kihívásaival – hogyan viszonyuljon relatívan az elkerülhetetlenhez –, akkor élvezheti a sikernek azt az állapotát, amit úgy nevezek, „elkapni a zöldlámpát”.

21. Század Kiadó


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Karácsonyi könyvajánló gyerekeknek

Glück Viktória

Nyerd meg a Kilincscica és az ovi csodálatos világát velünk!

InfoPont

Könyv Neked márciusra

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben