InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

Ajándék Tippek

Természetesen a legjobb!

“Hiszem, hogy a szépséghez vezető úton a legfontosabb a bőrfelszín egészséges működésének helyreállítása, a természetes ragyogás előcsalogatása!”
Így szól a Herbsgarden küldetése, melynek natúrkozmetikumaival kívánjuk könnyebbé tenni a szépségápolást. Gyógynövényes, természetes alapanyagú termékeinkkel, ellenörzött bio hatóanyagainkkal méltó helyet foglalunk el a legnagyobbak között. 2019-ben “Szép bőr Mentes őre” díjat  nyert Kortalan Vénusz anti-aging krémünk! Arckrémek, szérumok, mind-mind
a természet legjavából. Fiatalodjon bőröd természetesen!

„I believe that on the road to being beautiful the recovery of skin surface and the natural gleam stands on the first place.”  
This is the motto of Herbsgarden. Healing herbs and oils are not only useful inside, but also outside, through the skin. Certified bio-active ingredients in high proportions, continuous quality control and testing, 100% Natural & Aromatherapy portfolio, beautician approach -the goal is to restore healthy skin functions & rejuvenate skin.

További információ:
www.herbsgarden.hu
www.herbsgarden.eu (english)


Nosztalgia képeslap

Számomra a karácsonyi képeslapoknak van valami nosztalgikus hangulata. Gyerekkoromban minden karácsonykor érkeztek postán lapok a rokonainktól és én voltam a családban az, aki az általunk küldött lapokat készítette. Ez mostanra sem voltozott, csak annyi különbséggel, hogy ma már egyre kevesebb lapot hoz a postás.
Válogassatok az instagram oldalamon az egyedi, kézzel festett képeslapjaim közül és  küldjetek ti is minél több lapot postai úton Karácsonykor!

For me, Christmas cards have something nostalgic. When I was a kid, there were postcards coming every Christmas from our relatives and I was the one who made our own family cards. That still hasn’t changed so much, the difference is that today the postman brings a lot fewer Christmas cards.
Check out my instagram page for the unique hand painted of my postcards and send as many postcards as you can on the way to Christmas!

További információ és órarend:
instagram.com/borokacsibi
boroka.csibi@gmail.com


Ritadigidesign

Születési emlék, családi poszter, fali dekoráció egyedi személyre szabott designnal, ez a Ritadigidesign. E-mailben, digitálisan. A termékeim között található babaköszöntő kép, monogramos babaposzter, különleges családfa, szuperhős család. Ez utóbbi a legnépszerűbb.
Ha szerelmednek, haverodnak, családodnak valami kreatívat, egyedit készítenél, de kihívásokkal küzdesz e téren, mondd el, mire gondoltál és én megvalósítom azt!

Birthday memory, family poster, wall decoration in a unique and personalized way with special design. That’s Ritadigidesign.  Whether e-mail or digitally. My products include baby greeting images, monogrammed baby posters, special family trees, superhero families.
The latter one is the most popular by the way.
If you want to surprise your love, your buddies or your family with a creative, unique gift, but you are challenging in this area, tell me what you think of and I will make it real!

Elérhetőségek:
facebook.com/ritadigidesign


Ajándékozz egészséget szüleidnek, nagyszüleidnek!

Ezzel a komplett edzésprogrammal megelőzhető az ízületi betegség (csontritkulás, gyulladás). Csökkenthető vele a hát- és ízületi fájdalom, javítható a testtartás, növelhető az állóképesség. Nagyobb fizikai erőnlétet biztosít az idősebbek számára.
Életmód program 55 év felettieknek
15.900 Ft-tól/hó

With this complete exercise program, older people can prevent join disease (osteoporosis, inflammation) reduce the back and joint pain, improve posture, increase stamina and ensure greater physical fitness for the elderly.
Lifestyle Program For 55+ People
for 15,900 FT / Month

Elérhetőségek:
www.springday.com

 


Sétaprogram

Ha szeretnél egy igazi, közös ajándékot adni a családnak, barátaidnak és tárgyak helyett inkább élményt ajándékoznàl, nálunk jó helyen jársz! Budapest rejtett kincseit ismertetjük meg Veletek szabadtéri városi játékainkon vagy vezetett sétáinkon keresztül. A szabadon felhasználható jegyek fél évig bármely programunkra beválthatóak. Nézz körül honlapunkon vagy bátran keress fel minket e-mailen, facebookon vagy telefonon! Szeretettel várunk! 🙂

If you want to give a real gift to your family, friends and instead of giving them things, prefer an experience, you are in the right place! Discover the hidden treasures of Budapest through our outdoor city games or guided walks. Take a look at our website or feel free to contact us via email, facebook or phone! Welcome! 🙂

További információ:
www.budastep.hu
hello@budastep.com
+36208289356

 


Babás Jógaóra

Pici gyerek mellett sem kell választani a saját jóllétünk és az ő szükségletei között, mert mindkettő egyformán fontos: ez a Babával jógázom üzenete az édesanyákhoz. Kíméletes módon visszanyerni a szülés előtti erőnlétet és rugalmasságot, játékos gyakorlatokon keresztül kapcsolódni a picikkel, közösségbe menni, jógázni, relaxálni, kimozdulni anélkül, hogy bébiszittert kellene hívni – ez a babás jóga, amely Budapesten több helyszínen elérhető.

You don’t have to choose between your own well-being and your needs with a little kid, because both are equally important: this is the message of “I practice yoga with my baby” to the mothers. Gently regain prenatal fitness and flexibility, connect with your little ones through playful exercises, go to the community, practice yoga, relax, move out without having to call a babysitter.

További információ és órarend:
facebook.com/babavaljogazom
www.babavaljogazom.hu

 


Logo, weboldal, arculat tervezés

WordPress weboldal készítés és karbantartás. Logó- és arculattervezés. Női vállalkozóknak és kisgyermekes anyukáknak:

  • Ha időhiányban szenvedsz és nincs kapacitásod a honlapod elkészítésére, fejlesztésére, karbantartására;
  • Ha kezdő vállalkozó vagy, akinek még nincs logója, arculata vagy weboldala;
  • Ha csalódtál a korábbi honlapkészítődben és már annak a gondolatától is rettegsz, hogy újra ilyen tapasztalataid legyenek;

Anyukáknak és a vállalkozónőknek szeretnék segíteni a tudásommal, a munkámmal, ezáltal lehetőséget biztosítva nekik arra, hogy az életük picit nyugodtabb és szervezettebb lehessen.

Hiszen attól még, hogy kisgyermekkel vagy otthon, simán építheted a vállalkozásodat, állhatsz akár több lábon. Biztosíthatod magadnak azt a lehetőséget is, hogy nem térsz vissza a korábbi munkádhoz, mert sokkal jobban érzed magad abban, amit most csinálsz vagy készülsz megvalósítani. Lehet

Neked is szép, profi weboldalad, amelyen valaki folyamatosan rajta tartja a szemét az elkészülte után is; lehet szép, a vállalkozásodat és Téged tükröző logód és arculatod, amelyet akár egy névjegykártyán is megjelenítve örömmel mutatsz meg másoknak, és ha éppen még nem akarsz betörni az online piacra, akkor is elindulhatsz egy úton.

Fordulj hozzám bizalommal!

Elérhetőségek:
origo-design.com
hello@origo-design.com
+36 70 410 5963
Facebook: Origo-Design
Instagram: origodesign


Ajándékozz figyelmet!

Lélekmasszázs és Bach-virág terápia, a változás ajándéka!
Egy helyben toporogsz, siker, elismerés, megbecsülés nélkül? Megfelelési kényszer kínoz? Állandó stressz, levertség, szorongás, álmatlanság, netán pánikbetegség? Párkapcsolati nehézségek, magány? Képtelen vagy kikapcsolni?
Van megoldás, a lélek masszázs és a Bach-virág terápia kombinációjával végre Te lehetsz a fontos, visszakaphatod az életörömöt, az optimizmust és a stressz vérverejtékét is letörölheted végleg a homlokodról.
Tökéletes ajándékötlet lehet Magadtól a lelkednek, vagy ha közeleg egy szülinap és érzed, hogy jót tenne, adj tippet szeretteidnek, vagy lepd meg te őket.

Soul massage and Bach Flower Therapy, the Gift of Change!
You are making no progress, you are without success, recognition, appreciation? Do you suffer from compulsion to conform? Constant stress, depression, anxiety, insomnia, maybe panic disorder? Relationship difficulties, loneliness? You are incapable of turning off?
There is a solution! With a combination of soul massage and Bach flower therapy you can be important again, you can regain joy of life, optimism and you can also wipe the stress sweat off your forehead.
Perfect gift idea to yourself, to your soul, or when a birthday is coming give a tip to your loved ones or you make them a surprise with this option.

Elérhetőségek:
www.pillangoeffektus.hu
www.pillangoeffektus.blog.hu


Kézműves Naplók – Handmade Diaries

Mindenkinek van egy története!
Kézi készítésű naplók, amik  akár személyes üzenetekkel, egyedi illusztrációkkal is készülhetnek, válaszd ki a borítót a belívek színét és tedd olyanná a naplót, amilyennek szeretnéd! Ha igazán egyedi ajándékot szeretnél adni nemcsak a privát  életedben de az üzleti partnereidnek is,  akkor kérj egyedi ajánlatot és nyűgözd le ügyfeleidet egy  hasznos és igazán egyedi naplóval, mely tükrözi céges arculatod és  ars-poeticád.

Everyone has a story
Handmade diaries even with personal messages, are unique can be made with unique illustrations. Choose the cover of the arches color and make the diary you want! If you really want to give a unique gift not only in your private life but to your business partners, request an offer and impress your clients with a useful and truly unique diary that
reflects your corporate identity and your ars-poetry.

Elérhetőségek:
Telekiné K. Ágnes
2100 Gödöllő,  Széchenyi utca 5
+36 70 587 7611
www.magikadesign.hu
www.facebook.com/kezmuvesnaplok


Tatratea

Tedd felejthetetlenné a Karácsony élményét a TATRATEA utánozhatatlan ízvilágaival, s kezd az új esztendőt prémium kategóriákat is zavarba ejtő, fenséges kollekciónkkal!
Békés, Boldog Ünnepeket és Eredményes Új Évet kívánunk!

Make Christmas an unforgetable experience this year with the variety of Tatratea tastes and start the New Year with our delicious collection that is challenging even to premium categories.
We wish you a peaceful and succesful Christmas Season!

Elérhetőségek:
www.premiumdrinks.hu

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Könyv Neked márciusra

Bala

Szombaton Olvasás Éjszakája!

InfoPont

WonderLab – Február

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben