InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Kihajózott már valaha Serbán Attilával?

Töltsön el egy szuper estét a kivilágított Budapest szívében a Primus panorámahajón két óra városnéző hajókázással, welcome drinkkel és Serbán Attilával, aki musical részleteket énekel e csodás környezetben! Kipróbálta már?

Serbán Attila, a Madách Színház művésze, számos nagysikerű színdarab szereplője. Az a fajta ember, aki a szórakoztatásra született. Ezért is történik, hogy musicaleket énekel a nagyérdeműnek a Duna vízén ringatózva auguszus 24-én.

Attila Kárpátalján, Beregszászon született. Szülei figyeltek fel mozgékonyságára, így az ő javaslatukra felvételizett az Ungvári Művészeti Szakiskola táncpedagógus-koreográfus szakára, ahol 1995-ben végzett.  Ezt követően a kötelező sorkatonai szolgálat ideje alatt az Ukrán-Kárpátmelléki Fegyveres Erők Népi Együttesében táncolt. Színházi pályáját 1997-ben a Debreceni Csokonai Színházban kezdte, ahol táncosként dolgozott, de ebben az évben kapta első énekes szerepét is, Hud-ot játszotta a Hairban. Ez el is döntötte későbbi sorsát, hiszen a következő évben már Fanatikus Simonként láthatta a közönség a Jézus Krisztus Szupersztárban.

Következő szerepe már Budapestre hozta. A Piccolo Színház társulatának Rent című előadásában Angel szerepét játszotta. Ezt követően számos sikeres darabban játszhatott: West Side Story, La Mancha lovagja, Sztárcsinálók. Közben folyamatosan járt külföldi meghallgatásokra, így kapta meg a Theater an der Wien „Elisabeth” elõadásában Rudolf trónörökös szerepét. Itt olyan elismert és tehetséges magyar kollégákkal dolgozott együtt, mint Malek Andrea és Tihanyi Ákos.

Még a 2005-os év során beválogatták a Madách Színház Volt egyszer egy csapat előadásának főszereplői közé. Azóta is a színház oszlopos tagja, szinte minden nagyobb musical előadásban szerepet kapott az elmúlt években, így például a Macskákban, a Producerekben, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban és a Jézus Krisztus Szupersztárban, miközben vendégszerepelt a Pince Színház Isadora című előadásban, ahol Pápai Erikával játszott főszerepet. Közben szerepet kapott az Operettszínház Oltári srácok és a Centrál Színház Avenue Q című előadásában is. Számos cd anyag, koncert, televíziós produkció közreműködője, a közelmúlt egyik legfoglalkoztatottabb előadóművésze.

Tehetségét egyre inkább elismerik, amit az is jelez, hogy a MÜPÁ-ban megrendezett Bernstein: Mise előadásának és az Andrew Lloyd Webber 60. születésnapja alkalmával megrendezett gálának is szólistája volt.

Jelenleg a Madách Színházban az alábbi szerepekben látható:

Macskák – Micsel Rumli József és a színes szélesvásznú álomkabát – József Spamalot – Herbert herceg Jézus Krisztus Szupersztár – Júdás Mary Poppins – Néleusz / Valentin

Attila musical részleteket énekel a hajóút alatt, két részben.

A program időpontja: 2019.augusztus 24. péntek 20h-22h

A program induló kikötője: Jászai Mari tér, 9-es kikötő. Ide várjuk kedves vendégeinket a program indulás előtt 10 perccel, ekkor kezdődik ugyanis a hajóra történő beszállítás.

A hajón a helyfoglalás 6 fős asztaloknál, érkezési sorrendben történik. Előzetes helyfoglalásra így tehát lehetőség nincs.

Beszálláskor a hajó legénységétől mindenki megkapja a welcome drinket, mely választható: pezsgő vagy narancslé. Az italt az asztaloknál el lehet fogyasztani. (

További italok rendelése a hajó bárjában lehetséges, önköltséggel. Ételt a hajón rendelni, fogyasztani nem lehet.)

A hajó útvonala: Margit hídtól az Árpád hídig folyással ellentétes irányban, majd megkerüljük a Margitszigetet. Onnan folyással megegyező irányban elhajózunk a Budai vár, a Gellért szálló előtt a hidak alatt, s a Nemzeti Színház előtt fordulva újra felfelé vesszük az irányt, elhaladunk a Bálna, majd az Országház előtt, s így érkezünk vissza a Jászai Mari tér, 9-es kikötőjébe.

 

Jegyár: 8.900,- Ft / fő, mely tartalmazza a 2 órás városnéző hajóutat, az 1 pohár welcome drink-et és a műsort.

Jegyigénylés: Réz Judit, judy.rez@gmail.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Orosházi Nyár 2018

InfoPont

Ma ünnepeljük a magyar musical napját!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben