A melegedő nappalok, madárcsicsergés és a csodásan virágzó természet varázsára mi is szívesebben időzünk a szabadban, sőt akár már a reggelünket is kint indítjuk egy kellemes kávé társaságában. Tavasszal újra teret nyernek maguknak a jegeskávék is.
Íme egy igazán intenzív, gyümölcsös és frissítő különlegesség:
Eszpresszó jeges narancslén, bogyósgyümölcsökkel
Eszpresszóval készítettem, így markánsabban jelenik meg a kávé íze. A pohár aljára rakjunk pirosgyümölcs keveréket és jól zúzzuk össze. Öntsük fel narancslével és egy kicsit keverjük össze. A poharat töltsük meg jéggel majd főzzük rá az eszpresszót. Könnyen, gyorsan elkészíthető dekoratív ital, amivel akár a húsvéti vendégeinket is meglephetjük. Különösen jól esik egy friss, vajas croissanttal elkortyolva a reggeli napsütésben.
Zemen Dávid
Barista
forbidwolf85@icloud.com
Olvass bele legújabb magazinunkba!