InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalom

A KAPTÁR segítségével bevezetünk a közösségi iroda varázsába

Mihez kezdj újoncként egy közösségi irodában?

Egy coworking irodához való csatlakozás egyszerre lehet félelmetes és felemelő élmény – sokminden függ a személyiségedtől, attól, hogy inkább introvertált vagy extrovertált vagy, és a közösségtől, amibe belecsöppensz. Bármi történjen is, minden egyes új élmény, új kapcsolat befolyásolni fogja az életed, és ezek hatással is lehetnek személyiségedre. Azt azonban sosem szabad elfelejteni, hogy mindig hűnek kell hogy maradj önmagadhoz!

Milyen előnyökkel jár, ha csatlakozol egy coworking közösséghez?
Egy coworking iroda számos előnnyel szolgálhat számodra. A KAPTÁR például nemcsak egy otthonos, barátságos munkahely, ami gyors és megbízható internetkapcsolattal rendelkezik, ezen felül a közösség is segíthet abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. A közösség nagyszerű lehetőséget kínál, hogy új embereket ismerhess meg, akik teljesen más háttérrel, értékrendszerrel, életstílussal rendelkeznek mint Te. Új, tartós kapcsolatokat hozhatsz létre olyan emberekkel, akikkel nem hitted, hogy valaha találkozhatsz. Amikor először csatlakozol egy coworking közösséghez, tájékozódj a közösség összetételéről, a szokásokról és a programokról, kérdezd meg, kihez tudsz a kérdéseiddel, kéréseiddel fordulni, és érdeklődj a coworking iroda és más, környékbeli cégek közötti lehetséges partneri kapcsolatokról (pl. éttermek, edzőtermek, kávézók stb.).

Mik az első lépések a csatlakozás után?
Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig maradj önmagad! Ne térj el a saját életritmusodtól! Egy coworking irodában egy nagyon sokszínű közösséget fogsz találni: lesznek olyan emberek, akik nagyon közvetlenek, akik szeretnek beszélgetni a közösség többi tagjával, és vannak olyanok, akik inkább csak a munkájukra kívánnak összpontosítani. Érdemes egy kicsit mindig megfigyelni az embereket, ha egy új közösségbe csöppensz, tájékozódni a szokásokról, és ha olyasvalakivel találkozol, akivel szerinted azonosulni tudnál, akkor a bemutatkozás egy jó kávé vagy tea mellett ígéretes kezdet lehet. Vagy épp ellenkezőleg: ha valaki teljesen különböző személyiséggel rendelkezik, mint Te, akkor is érdemes akár csak köszönni is. Lehet, hogy elsőre furcsának fogod találni, de nem is olyan elképzelhetetlen egy coworking irodában, legfőképp a KAPTÁRban, hogy ismeretlenek szólítsák meg egymást.
Légy nyitott a lehetőségekre, döntsd el, hogy Te milyen szerepet szeretnél betölteni a közösségi életben és cselekedj eszerint, hogy a legtöbbet tudd kihozni az itt eltöltött idődből!


Elérhetőségek: 
1065 Budapest, Révay köz 4.

+36 30 684 3996
hello@kaptarbudapest.hu

Főoldal

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Három új nemzetközi fellépőt jelentette be a Budapest Park az idei szezonjára

Glück Viktória

Budapesti programok

InfoPont

Budapesti programok – Augusztus

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben