InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

Jazz, bor és a Balaton- Mindez csak Rád vár!

Paloznaki Jazzpiknik,

2017. augusztus 3-4-5.

 

Kool & the Gang // Mario Biondi // Matt Bianco feat New Cool Collective  // Incognito // Random Trip

Fűben fekvés, napsütés, bor a kézben, jazz a fülben, a háttérben pedig hullámzik a Balaton. Ez az élmény vár Rád, amennyiben ellátogatsz a paloznaki szőlőhegyen megrendezésre kerülő piknik-hangulatú borozásra! Az igazi vidéki életérzésért a Balatonfüredtől mindössze 10 percnyi útra található hegyre kell feljutnod . Hidd el, nem bánod meg, soroljuk is, hogy miért!

A Sáfránkert Vendéglő előtt a falu főutcáján jazz formációk szórakoztatják a járókelőket, a Pezsgő teraszon pedig a mediterrán jazz életérzésnek is garantált helye lesz! A nulladik napon a világhírű Kool & the Gang vár Téged egész estés nagykoncert keretén belül, pénteken pedig fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, aztán meghallgathatjuk a fantasztikus Mario Biondit is! A szombati nap kiemelt sztárja a Matt Bianco feat New Cool Collective lesz, de felsorolni is nehéz, mennyi jó zene kerül még ezen kívül terítékre: meghallgathatjuk többek között a Random Trip Fábián Julival és Zoohackerrelt, a Kéknyúl & Jónás Verát, a The Qualitonst, a Peet Projectet, a Dj Bootsie Live Bandet, a Sárik Péter triót és Berki Tamást és a Brass On The Roadot is.

Ha pedig a koncertek hada után megszomjaznál, arra ott lesznek a legjobb Balatonfüred-Csopaki borok, illetve a házigazda Homola Pincészet népszerű nedűit is megízlelheted a mulatság folyamán. A táj miatt sem kell aggódnod, hiszen a díszletről gondoskodik mindaz, amit annyira szeretünk a magyar riviérában: a szőlősorok, a kis utcácskák, a fehérre meszelt, felvidéki házak és persze a megunhatatlan balatoni panoráma!

 

Bővebb információ

www.jazzpiknik.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Élményszürettel indul az őszi szezon az etyeki Gasztrosétányon

Zalai Mariann

BORmedence – borok, ízek, élmények a Kárpát-medencéből

InfoPont

Súlyos beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park – segíts Te is!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben