InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Játék a Borbély Családi Pincészet két üveg minőségi boráért

Igazán romantikus és izgalmas vidéken, a Vulkánok völgyében, a Tapolcai-medence tanúhegyein gazdálkodik több mint harminc éve a Borbély Családi PincészetJátssz velünk és nyerj két üveg minőségi badacsonyi bort a 2020-as Év bortermelőjétől, Borbély Tamástól!

Borbély Családi pincészetről

A Borbély Családi pincészetről szólva, azonnal felismerhető, hogy a badacsonyi táj, a szőlő és a bor iránti szeretet és tisztelet határozta meg e család szakmaválasztását. Már 1981-ben elültették az első közös ültetvényüket, egy nászajándékba kapott régi családi területen, Badacsonytomajon. Akkor még nem sejtették, hogy ez az alapja lesz a későbbi birtokuknak. A Borbély Családi Pincészetet 1996-ban újjáalapították, kihasználva a több generációs családi hagyományokat a szőlőtermesztésben és borkészítésben.

A családi birtok területe 23 hektár, és a badacsonyi borvidékre jellemző kiváló szőlőfajtákat termesztenek. Az kiemelkedő dűlőik és a modern és hagyományos technológiák segítségével a Borbély család törekszik a friss és egyedi minerális ízvilágú, tartalmas borok előállítására.

A pincészet kompromisszumok nélkül törekszik a kiváló minőségű borokra, az alapanyagok szigorú szelektálásával és a gondos munkafolyamatokkal. A Badacsony terroirja inspirálja a pincészetet, és az általuk előállított borok tükrözik a terület egyediségét és karakterét.

A Borbély Családi pincészeti látogatások során a vendégek betekintést nyerhetnek a szőlőültetvényekbe és a borászati folyamatokba. A család nyitott és vendégszerető légkört teremt, hogy a látogatók megismerhessék az ősi borászati hagyományokat és megkóstolhassák a kiváló borokat.

A Borbély Családi pincészet olyan borokat hoz létre, amelyek hűek a terület hagyományaihoz és természetes adottságaihoz. Az általuk termelt borok magukban hordozzák a család szenvedélyét, odafigyelését és szeretetét, és minden kortyban érezhető a badacsonyi táj különlegessége és gazdagsága.

A játékban való részvételhez, válaszolj Facebook oldalunkon (www.facebook.com/infopontmagazin), a játék alatt kommentben a kérdésekre (Segítséget a www.borbelypince.hu és www.facebook.com/borbelypince oldalon találsz.)!Lájkold az InfoPont Magazin és a Pincészet oldalát!

Időtartam: A játék 2023. május 25-től 2021. május 30., 19 óráig tart.
Sorsolás: 2023. május 30., 20 óra
Nyeremény: két üveg bor a Borbély Családi Pincészet jóvoltából
Nyeremény átvétele: Személyesen a Badacsony / Borbély Családi Pincészetben vagy Budapesten

A nyertesnek a sorsolást követő 72 órán belül van lehetőségük jelentkezni a nyereményért Facebook üzenet formájában.

Hálásak vagyunk, ha megosztod a játékot ismerőseidnek, hogy ők is velünk játszhassanak.


Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Füredi Borhetek

Zalai Mariann

Farsangozzunk együtt! – A Borbély Családi Pincészet borajánlója

Bala

JÁTÉK! Hogy az esküvőd ne érjen villámcsapásként!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben