InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

JÁTÉK! – Élvezd a Mohácsi Busójárás egyedi hangulatát és pihenj a Dráva Hotelben!

Dráva Hotel Thermal Resort**** Harkányban, a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában. A Dráva Hotel Thermal Resort**** a város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld, ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A környék egyik legjobb szállodája.

Február második hétvégéjén a Dráva Hotelben is átélheted a hagyományos busójárás egyedi hangulatát. Különleges farsangi ételekkel és italokkal várják minden kedves vendégüket!

Játssz velünk és három kérdés megválaszolásával megnyerheted a Dráva Hotel Thermal Resort**** Búsójárás hétvégi voucher-ét.

  • Milyen plusz meglepetések várnak a Dráva Hotel „Busójárás” csomagjában? Segítség!
  • Mi a Mohácsi Busójárás hagyományának eredete? Segítség!
  • Mikor van a 2024.-ben a Mohácsi Busójárás?
  • Sorolj fel három csomagajánlatot a Dráva Hotel 2024-es ajánlataiból! Segítség!
  • Hívd játékba barátaidat is, jelölj két személyt, akik szívesen részt vennének a játékban!

A játék menete: Az InfoPont Magazin Facebook oldalán válaszolj a Dráva Hotel Thermal Resort**** nyereményjáték képe alá az InfoPont Magazin weboldalán feltett kérdéseinkre! A helyes választ megadók között egy nyertest sorsolunk ki, akinek nyereménye a hirdetmény szerint:

Búsójárás hétvégi voucher: 2024. február 9-11. – 2 fő részére: 3 nap / 2 éjszaka félpanzió

A játék 2024. január 18-tól 2024. január 23., 19 óráig tart.  
Sorsolás: 2024. január 23., 20 óra

A játék nyertesének nevét az InfoPont Magazin Facebook oldalán hirdetjük ki.

Oszd meg a játékot ismerőseiddel és ha még nem tetted volna meg, most mindenképp lájkold és kövesd az InfoPont és a Dráva Hotel Thermal Resort**** Facebook-oldalát!

Ezt a játékot semmilyen formában nem szponzorálja vagy támogatja a Facebook. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyertesnek a kihirdetést követő 72 órában kell jelentkeznie a nyereményért a Magazin facebook oldalán, üzenet formájába.

Sok szerencsét! – InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben