InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Ismered a világ legkülönlegesebb kávéit?

A világ különböző régióiban termesztett kávébabok sokszínűsége miatt, számos különleges kávéfajtát ismerhetsz meg összeállításunkból.

Az egyik legismertebb és legdrágább kávéfajta a Kopi Luwak, amelyet termesztési módja teszi különlegessé. A Kopi Luwak kávé, amelyet a világ legdrágább kávéjaként tartanak számon, különleges és kritikus folyamatokon megy keresztül az előállítása során. A kávébabokat a jávai pálmacibét (musang) által elfogyasztott kávébogyókban található kávébabokból állítják elő, amelyeket a cibét emésztőrendszere alakít át.

A Blue Mountain kávéfajta Jamaicából származik, és a világ egyik legdrágább kávéja Jellemzője a gazdag ízvilág, amely magas minőségű termesztési körülményekkel és speciális feldolgozási módszerekkel érhető el.

A Guatemalai Antigua kávé a magasabb területeken termesztett kávébabokból készül, amelyeknek magasabb savtartalma és citrusos íze van. Ez a kávéfajta világszerte elismert és kedvelt a gazdag, ízletes karaktere miatt.

Az Etióp Sidamo kávéfajta a kávék legősibb fajtái közé tartozik, és az egyik legnépszerűbb Afrikában. Jellemzője az édes, bogyós gyümölcsös ízvilág, amelyet a termesztési körülmények, mint például a magasabb területen és az árnyékolt termesztés, tesznek lehetővé. A Sidamo kávé az édes, enyhén savas ízvilága miatt kiváló választás a kávérajongók számára, akik egyedi és ízletes kávéra vágynak.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Coca-cola-rajongók, figyelem! Itt a Zero Lemon

InfoPont

aGARAMI ajánlja: okostelefon, okostévé és most OKOSétel

InfoPont

A street food lehet a gazdasági válság igazi nyertese a vendéglátásban

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben