Gasztro
Ínyenc hírességek – Som-Balogh Edina a tudatos táplálkozást követi
  • 2021. szeptember 25.

„Régen nem érdekelt, hogy miből mennyi, és mikor. Abszolút a magyaros konyha alapján étkeztem, ahogy a családom is. Imádtam! Ám, ahogy múlik az idő, és egyre idősebb leszek, kezdek rájönni, hogy sokkal jobb, ha inkább kevesebb szénhidrátot fogyasztunk. Ennek nem csak az egészség az oka, hanem az is, hogy nem szeretnék elhízni. Egyre több alternatív alapanyagot használok, és ezt a gyerekek életébe is próbálom beépíteni. Nagyon szeretik a rántott húst, de már figyelek arra, hogy olyan lisztből, és olyan zsemlemorzsából csináljam, ami egészséges. Azt vettem észre, hogy ha nagyon jó az alapanyag, akkor nem veszik észre a különbséget.”

Edina imádja a tésztás ételeket is, így külön öröm volt számára, hogy az Ízvarázslóban Thai curryt készítettek tésztával.

„Izgultam egy kicsit, de amikor elolvastam az étel elkészítésének menetét, akkor már láttam, hogy nem lesz gond vele. Jól is sikerült, szerintem otthon is el fogom készíteni a családnak” – mesélte a színésznő, akiről az is kiderült a forgatáson, hogy szabályosan rosszul van az éles tárgyaktól.

Hajmeresztő trükk a forgatáson

„Én a késektől is rosszul érzem magam, nem, hogy egy ilyen hosszú kardtól, ami tudom, hogy éles. Nagyon féltem, amikor Gábor csukott szemmel, egy hatalmas karddal elkezdte szétvágni a cukkinit a kezemben. Tudtam, hogy meg tudja csinálni, de akkor is rossz volt ott állni” – idézte fel a forgatást Edina, amikor a „házigazda” bűvész, Németh Gábor egy hajmeresztő trükköt mutatott be neki.

Olvass bele magazinunkba is: