InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Innovatív formatervezésükért ismerték el az LG termékeket a 2023-as IDEA díjátadón

A vállalat összesen 13 díjat kapott úttörő életmód-megoldásaiért, köztük az LG PuriCare AeroFurniture asztalba épített légtisztítóért és az LG OLED Flex ívelhető képernyőjű tévéért.

Ismét számos elismerést érdemelt ki kiemelkedő formatervezési megoldásaiért az LG Electronics (LG): a vállalat 13 díjat nyert a 2023-as International Design Excellence (IDEA) versenyen, amit a New York-i Nemzetközi Design Konferencián jelentettek be.

Az eseményen bronz díjjal ismerték el az LG PuriCare AeroFurniture-t, ami egy asztalként és hangulatvilágításként is használható légtisztító berendezés. Az LG személyre szabható dizájnopciókat, kiváló teljesítményt és kompakt formavilágot kínáló légtisztítója bármilyen enteriőrhöz jól illeszkedik, és kisebb terekbe is ideális. Az LG PuriCare AeroFurniture immár a világ mindhárom vezető ipari formatervezési díjprogramjának – IDEA, Red Dot és iF dizájndíjak – elismerését magáénak tudhatja.

A 2023-as IDEA egy másik díjazott LG terméke az OLED Flex (LX3 modell), egy innovatív televízió, amely a világ első állítható íveltségű, 42 hüvelykes OLED kijelzőjét kapta meg. Az LX3 – amely először a tavalyi IFA-n debütált – a képernyő testreszabhatóságának új szintjét kínálja. Önálló fénykibocsátásra képes képpontokból álló kijelzője egy gombnyomásra képes teljesen sík állapotból látványosan íveltté válni.

„Az idei IDEA eredménye az ügyfélélmény-központú technológia és az esztétika közötti szinergiát tükrözi” – mondta Hwang Sung-gyul, az LG dizájnmenedzsment-központjának vezetője. „A jövőben is tovább fogjuk tökéletesíteni a termékeinket, hogy az innováció révén és a vásárlóink visszajelzései mentén a megszokott kereteken túlmutató felhasználói élményt teremtsünk.”

Az Amerikai Ipari Formatervezők Társasága (IDSA) évente rendezi meg az IDEA-t, a világ egyik vezető formatervezési díjprogramját, amely az ipari formatervezés területén elért kivételes eredményeket tünteti ki. A szervezet a díjazottak kiválasztásakor figyelembe vesz formatervezési stratégiával és a digitális interakcióval kapcsolatos szempontokat, illetve értékeli a projektek környezeti és a társadalmi hatásait is.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

3+1 tipp, hogy ne nyúljunk mellé a nászajándékkal

Glück Viktória

Az LG bemutatja a világ első 240 Hz-es OLED paneljével szerelt UltraGear gaming monitorait

Glück Viktória

Hány fok legyen az irodában? Ezt mondják a kutatók

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben