InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2022. november

ÉDES NOVEMBER
A „Sweet November” Neil Sedaka amerikai énekes-dalszerző népszerű szerzeménye 1962-ből, ami a Billboard Hot 100 listán pillanatok alatt az első helyet érte el. A dal szövege egy férfiról mesél, aki a hideg idő miatt siránkozik, de szerelme szerelmében vigasztalást talál. És, hogy miért jutott eszembe ez a dal? Bizonyára azért, mert ebben a szomorkás, ködös, hűvös időben mi másra vágyhatnánk, mint egy forró csokira, és szerelmünk meleg ölelésére. És persze egy tartalmas magazinra, amivel most is érkezünk.

SWEET NOVEMBER
„Sweet November” is a popular song by american singer- songwriter Neil Sedaka from 1962, which number one on the Billboard Hot 100 chart. The lyrics of the song tell about a man who laments the cold weather, but finds warm in the love of his love. And why did this song come to mind? Probably because in this gloomy, foggy, cold weather, we could wish for nothing more than a hot chocolate and the warm embrace of our love. And, of course, a meaningful magazine, which we are still coming with.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Novemberi magazin

Zalai Mariann

InfoPont Magazin – 2021 Januári különszám

Bala

InfoPont Magazin – 2021. Július | Különszám

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben