InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2021. december-január

Amikor kigyúlnak a fények…
A lázas rohanás közben ne felejtsük el, hogy milyen az igazi Ünnep. Az Ünnep, amikor díszbe öltöztetjük a szívünket. Az Ünnep, amikor pár órára elfelejtjük a mindennapok terheit. Az Ünnep, amikor együtt a család, szeretetben és békességben. Az Ünnep, a boldog együttlevés himnusza.
És nem azért, mert ezt így kell csinálni. Azért, mert így akarjuk. Őrizzük a fényt együtt, és ezzel a fénnyel a lelkünkben induljunk neki az Új Évnek, 2022-nek. Ebben a magazinunkban, a számtalan karácsonyi ötleten kívül, programokkal, érdekességekkel készültünk. Várakozva, reményekkel telve várjuk az Új Évet. Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

The lights come on…
Let’s not forget what the real holiday is during the rush. The Holiday is when we garnish our hearts. The Holiday is when we forget the burdens of everyday life. The Holiday, when together with the family, in love and peace. The Holiday, the anthem of being happy together. Let’s keep the light together and with that light in our souls, let us start the New Year, 2022. In this magazine, in addition to the Christmas idea, we bring curiosities with programs. Merry Christmas and Happy New Year!

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

InfoPont Magazin – 2022. április

Glück Viktória

InfoPont Magazin – 2022. október

Glück Viktória

MARGÓ jótékonysági aukció a TRIP Hajón

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben