InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Coca-cola-rajongók, figyelem! Itt a Zero Lemon

Olaszország után márciustól hazánkban is új Coca-Cola variáns jelenik meg a boltokban és szórakozóhelyeken: a teljesen cukor- és kalóriamentes, frissítő citromos ízű, már a nyárra hangoló Coca-Cola zero Lemon.

 A Coca-Cola zero Lemon a megszokott Coca-Cola élményt kínálja, új ízváltozatban, cukor nélkül. Az új termék frissítő, citromos ízét a valódi gyümölcslé hozzáadásának köszönheti. Az új citromos íz fejlesztését az a frissítő érzés ihlette, amit mindannyian jól ismerünk a vendéglátóhelyekről: a nyár, a szabadság, amit megkoronáz egy pohár jéghideg, citromkarikával felszolgált Coca-Cola. A Coca-Cola zero Lemont Olaszországban már kipróbálhatták a vásárlók és hamar a fogyasztók egyik kedvenc frissítőjévé vált. Az olaszok meghódítása után a hazai közönséghez is megérkezik ez a hűsítő, citromos élmény. Ugyanakkor nem szezonális termékről van szó, ezért a márciusi országos bevezetéstől folyamatosan kapható lesz a Coca-Cola zero Lemon.

A Coca-Cola elkötelezett amellett, hogy hozzásegítse fogyasztóit cukorbevitelük csökkentéséhez – ehhez illeszkedik a Coca-Cola zero Lemon is, mely nem tartalmaz cukrot!

Szeretnél további életmód-tippeket olvasni? Akkor irány az életmód-rovatunk!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A Föld lakosságának háromnegyede koccinthatna Törleyvel – 140 éves Magyarország legrégebbi pezsgőgyára

Glück Viktória

Új mediterrán bisztró a Belgrád rakparton

Glück Viktória

A tökéletes farsangi fánk

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben