InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomSzórakozó

Inetrjú: Péterfy Bori & Love Band

November 6-án jelent meg a Péterfy Bori & Love Band új poplemeze, a Bori X. A 10 dalos korong nem csupán hangzásában varázsol el minket, de plusz élmény is ajánl a rajongóknak: a BIG FISH fejlesztő csapattal karöltve egy külön applikáció is készült a lemezhez, mellyel különféle pályákat végigjátszva hallgathatjuk meg a lemez dalait. Honnan jött a kreatív ötlet? Mekkora részt vállaltatok a megvalósításban?

Tövisházi Ambrus ötlete volt, ő a zeneszerző és a producer is a zenekarban, és rengeteg kreatív dolgot talál ki. Régóta gondolkoztunk már azon, milyen formában jelentessük meg a lemezeinket, mert CD-t kiadni egyre értelmetlenebb. Stark Attila, az állandó grafikusunk rajzolta a pályákat, és Ambrus és a Big Fish csapata együtt hozták létre ezt a Magyarországon teljesen rendhagyó játékot.

A jubileumi lemezen kifejezetten energikus, nyári hangulatot idéző dalokat találhatunk, mint a Föld hívja földet, a Ne keresd az igazit, az én voltam, az Expedíció vagy az Oázis. Ha választani kellene, melyik lenne az a dal, amely kifejezetten a szívetekhez nőtt és miért?

Nagyon szeretjük ezt a lemezt úgy, ahogy van. Nekem nyilván a fő kedvenceim azok, amiknek én irtam a szövegét, a Te meg Én és a kutyád és a Lakatlan sziget.

Ha csak 3 szóval jellemezhetnétek a Bori X-et, melyek lennének azok?

Darkdisco, szenvedély, boldogság.

Novembertől országos turnéra is indultok, majd szilveszterkor visszatértek Budapestre, hogy az A38-on búcsúztassátok a 2017-es évet. Rögtön az első állomások közül az Akváriumos fellépésetekre el is kapkodták a jegyeket. Milyen érzéssel tölt el benneteket, hogy a közönség 10 év után is ugyanolyan lelkesedéssel várja a koncertjeiteket?

Nagyon örülünk, de az is igaz, hogy rengeteget dolgozunk azon, hogy a koncertjeink mindig egyre jobbak legyenek, egyre jobban szóljanak. Én is mindig mindent megteszek azért, hogy különleges élmény legyen minden koncert annak, aki eljön.

Vészesen közeleg a karácsony is. Szoktatok ajándékfellépéseket vállalni, akár családon belül is, esetleg barátoknak? Vagy ilyenkor szigorúan az ajándékbontásé és a bejgliké a főszerep?

Nagy zenekar vagyunk, nagy stábbal, nagy költséggel. Nem igazán engedhetjük meg magunknak, hogy bármilyen körülmények között koncertezzünk. Elég drága ajándék lennénk.

Ugyan 2018 elején is folytatódik még a turnétok, mégis meg kell, hogy kérdezzük, mit terveztek az újévre?

Folytatódik a turné, aztán jön a nyári fesztiválszezon. De nem állunk le az új számok készítésével sem. Nagyon kreatív korszakunk van. Én közben játszom színházban, mert a másik életemet, a színésznőséget is folytatom, igaz, hogy nem olyan intenzíven, mert a zenekaré a főszerep.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Varázslatos tündérvilág – Szaniszló Ildikó, porcelánfestő mesés munkái

Bala

Zenész interjú – Odett

InfoPont

Király Viktor elindult a nemzetközi hírnév felé – a Lead Yourself interjúja

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben