InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

IKONO BUDAPESTEN

ikono budapest

Az IKONO magával ragadó, interaktív és művészi élmény Madrid, Barcelona, Róma után, Budapest szívében. Négy magával ragadó helyszín, mindegyik egyedi és magával ragadó utazással, ahol kiléphetsz a komfortzónádból, kifejezheted kreativitásodat, és felejthetetlen emlékeket hozhatsz létre barátaiddal és családoddal.

Élj át egy olyan utazást az IKONO Budapestnél, ahol a művészet magával ragadó kalanddá válik, a valóság pedig a képzeleteddel keveredve rendkívüli érzelmeket, szórakozást és emlékeket szabadít fel.

A Végtelen Lámpások Szobájától és határtalan tükröződéseitől a „Perszephoné visszatér” labirintusáig, ahol mély gondolataiddal keresheted a kiutat. Minden hely erőteljes történetet rejt, amelyek mind rád várnak.

Izgalmas kaland minden korosztály számára, ahol felfedezheted, kölcsönhatásba léphetsz és élvezheted a változatos és egyedi környezetet. Az IKONO minden korosztály számára felejthetetlen élmény.

facebook.com/ikonobudapest

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hullámok – Feledi Project

InfoPont

Budapesti programok – Augusztus

Bala

A legkülönlegesebb adventi vásárok a Háromkirályok ajánlásával

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben