InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

ÍGY ÁPOLD A BŐRÖD SÍELÉS ALATT!

Ha tél, akkor síelés. Aki csak teheti, az első hó leesését követően célba is veszi a havas lejtőket. A téli sportok egyetlen hátránya, hogy hosszú órákon át a hidegben űzzük őket, s emiatt a bőrt igen sok kellemetlen hatás éri.

A helyes bőrápolási rutin a síparadicsomban tehát elengedhetetlen, a FOREO megmutatja, hogy napszaknak megfelelően hogyan veheted fel a harcot a repkedő mínuszokkal szemben, hogy az arcodra ne faggyon a mosoly!

Reggeli arcrutin a sípálya előtt

Ha szeretnéd elkerülni sípályán a tömeget, ébredés után nincs sok időd készülődni; a reggelit követően akár 5 perc alatt felkészítheted a bőröd a tél mesés, de dermesztő csodavilágára. Egy alapos tisztítással nem csak a felgyülemlett szennyeződéseknek inthetsz búcsút, hanem a hidratáló és más bőrápoló termékek hatékonyabb felszívódását is biztosíthatod! A hideg időjárás miatt használj zsírosabb textúrájú hidratáló krémet, mert az jobban védi a bőröd a kiszáradástól. Sminket inkább ne, 50-es faktorszámú, vízálló fényvédőt viszont vigyél fel!

Amíg sorbanállsz a bérletért

Tudjuk mit csinálj, amíg sorbanállsz a lifthez: jöhet az ajak védelem! Használj természetes olajokban gazdag, SPF-es ajakápolót, akár extrém neon színűt, hogy kitűnj a tömegből! Rejtsd el a kabátzsebedben, egy mozdulat és bármikor könnyedén megismételheted a rúzsozást, akár a felvonóban is, mégis egész napra biztosíthatod vele ajkaid védelmét. Pro tipp: a natúr ajakápolót használhatod a száraz körömágyakra is, ha azok is hidratálásért kiálltanak! 

Arc frissítés a hüttében

A korai ébresztő miatt dél környékén valóban ideje az ebédnek! A jól eső ebéd után ne feledkezz meg az arcfrissítésről sem. Bár a téli napsütés üdítő látvány, az UV-sugárzás káros hatásai a leghidegebb hónapokban sem fújnak visszavonulót. A napfény a déli órákban a legerősebb, ráadásul a sugarak intenzívebbek a hegycsúcsokon. Újra használj magas faktorszámú napvédő krémet az arcodon, nyakadon, füleiden. Minden olyan testrészeden, amit nem rejt el síruha. 

Amikor zár a pálya, nyit az otthoni wellness

Az egész napos sportolás meglehetősen kimerítheti a szervezeted, visszatérve a szállásra, szánj időt a pihenésre! Vegyél egy meleg zuhanyt, hogy ellazítsd az izmaidat és felfrissítsd az arcbőrödet. A bőrápolás ilyenkor lehet hosszabb és kényeztető, amivel élénkíted és revitalizálod fáradt arcbőrödet. Vesd be FOREO LUNA™ 4 plus készülékét, amellyel eltávolítod a faggyú és szennyeződések  99%-át. Tisztítás közben a vörös LED-fény kellemesen melegíti majd az arcodat, a mikroáram-technológia pedig új életre kelti a vonásaidat. Így a következő napon is üdén és frissen indulhatsz neki a fekete pályáknak.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben