InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro InfoPont

Húsvétoljunk a Borbély Családi Pincészet boraival!

Amikor húsvét alkalmával összegyűlik a család, a finom tradicionális ételek mellé ezúttal is különleges borok dukálnak. Az alábbi összeállításból megtudhatjuk, hogy milyen különlegességeket ajánl a Borbély Családi Pincészet a közelgő ünnepre.

Gabriella Muscat Ottonel 2021


A ház asszonyának legkedvesebb bora. A Csobánc hegy déli lejtőin termett, a muskotály szőlőre jellemző parfümös illatú és fűszeres zamatú, diszkrét savtartalmú bor, mely frissessége és eleganciája miatt elsősorban a hölgyek és az ifjú borkedvelők kedvencévé vált. Fogyasztását 10-12 °C-ra hűtve ajánljuk.

Badacsonyi Rózsakő selection 2020


A Rózsakő a Badacsonyi borvidék kiváló fajtája, mely a Kéknyelű szőlő új porzója. Ezzel a válogatásunkkal szeretnénk megmutatni a fajta sokszínűségét. Virágos fűszerességét, finom savait a bazalt ásványossága mélyíti el, és a tölgyfahordós érlelés teszi igazán elegáns borrá. Fogyasztását 11-13 °C -ra hűtve ajánljuk.

Badacsonyi Kéknyelű selection 2019


A Kéknyelű a Badacsonyi borvidék ősi hungaricum fajtája. Két meghatározó dűlőből válogattuk az egészséges Kéknyelű szőlő legjavát. A vulkáni talajnak köszönhetően egyedi minerális karakter, élénk savak, nemes harmónia jellemzi a 7 hónapig új tölgyfa hordóban érlelt nagy bort. Magas Kálium tartalma kedvező élettani hatású. Fogyasztását 11-13 °C-ra hűtve ajánljuk.

www.borbelypince.hu
www.facebook.com/borbelypince

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben